Τρίτη, Μαρτίου 18, 2014

τα χορευτικά κέρδισαν για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου Κρητών…

Τα χορευτικά σχήματα των παιδιών και των ενηλίκων κέρδισαν για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις στην ετήσια γιορτή του «Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης το Αρκάδι» που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 15 Μαρτίου στην ταβέρνα Πύργος.

Η άψογη τεχνική, ο ενθουσιασμός, το πάθος, τα κουστούμια αλλά και το χειροκρότημα που δέχθηκαν οι μικροί και μεγάλοι χορευτές του συλλόγου από τον κόσμο που γέμισε τον χώρο, δημιούργησαν για μια ακόμη φορά κατά την διάρκεια γιορτών του Συλλόγου μια πολύ καλή και γιορτινή διάθεση και ατμόσφαιρα, κάτι που .. μόνο εάν το ζήσει κανείς μπορεί να το καταλάβει.. !

Κατά την διάρκεια της γιορτής ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ορφανός κι αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την δουλειά, υποστήριξη και πολυετή προσφορά τους, ανακοίνωσε πως στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του 2014 θα προβληθούν και θα τιμηθούν δύο προσωπικότητες της Κρήτης, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Ελ Γκρέκο.


Κατά την διάρκεια της φετινής εκδήλωσης βραβεύθηκαν το παράρτημα Σαντορίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία καθώς και ο γιατρός Χαράλαμπος Κελλίδης για την πολυετή προσφορά του στο κέντρο υγείας του νησιού με αφορμή την πρόσφατη συνταξιοδότησή του.