Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

ΣΥΡΙΖΑ Θήρας για την επίσκεψη του κ. Κουίκ στην Σαντορίνη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργάνωσης  Μελών  ΣΥΡΙΖΑ Θήρας,

Σε  πλειοδοσία πατριδοκαπηλείας  εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ επιδόθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Σαντορίνης, την οποία επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη.

Αναφερόμενος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, εξόρκισε το ενδεχόμενο να εκλεγεί δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ σε δήμους της Θράκης ή των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι  “δεν μπορούμε να παραδώσουμε  τα κλειδιά της Θράκης και του Ανατολικού Αιγαίου  σε Συριζαίο δήμαρχο”.
Αναρωτιόμαστε από πότε ο κ. Κουίκ  αυτοαναγορεύτηκε σε ρυθμιστή της λαϊκής ετυμηγορίας  .
Είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες της Σαντορίνης όχι μόνο δεν υιοθετούν αυτές τις απόψεις αλλά τις καταδικάζουν, όπως τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Θήρας.

Επιπλέον  η παρουσία του κ. Κουίκ στη Σαντορίνη κατέδειξε άγνοια και προχειρότητα σ’ ό,τι  αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Προσπέρασε το μείζον ζήτημα του νεόδμητου υπερσύγχρονου νοσοκομείου που στοιχειώνει κλειστό εδώ και δυο χρόνια, καθώς και το  θέμα του Κέντρου Υγείας Θήρας που μόλις την περασμένη εβδομάδα εξέπεμψε S.O.S , ζητώντας τη  βοήθεια των πολιτών ώστε να συνεχίσει τη λειτουργία του.


28.11.2013