Δευτέρα, Νοεμβρίου 25, 2013

εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο ARTANIA

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θήρας,

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θήρας, Αναστασίου Νικολάου Ζώρζου, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στον κυβερνήτη του κρουαζιερόπλοιου ARTANIA κο Hubert Flohr, το οποίο ήταν και το τελευταίο το οποίο απέπλευσε για το 2013 από την Σαντορίνη.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν  εκτός από το Δήμαρχο Θήρας ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος και του ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο Πρόεδρος της Μεσογειακής Ένωσης Λιμένων Κρουαζιέρας κ. Σταύρος Χατζάκος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Θήρας κ. Γιώργος Δαρζέντας, ο Διοικητής του Α.Τ. Θήρας κ. Δημήτρης Παντελής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης, κ. Μάκης Κανακάρης κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν γενικά θέματα που άπτονται του κλάδου της κρουαζιέρας και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σε κάθε προορισμό. 

Ο πλοίαρχος κος Flohr παρουσίασε το πλάνος της πλοιοκτήτριας εταιρεία Phoenix Reisen GmbH για τα έτη 2014 και 2015, κατά τα οποία και τα τρία κρουαζιερόπλοια της εταιρείας έχουν προγραμματίσει να επισκεφτούν την Σαντορίνη. Στο τέλος ο Δήμαρχος Θήρας προσέφερε στον κυβερνήτη ένα βιβλίο με θέμα την Σαντορίνη καθώς και ένα καλάθι με τα φημισμένα τοπικά προϊόντα του νησιού μας.