Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2014

ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του S.A.W.A. στην Σαντορίνη

Ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών για την υποστήριξη του καταφυγίου αδέσποτων ζώων της Σαντορίνης που έχει δημιουργήσει πριν από περίπου δέκα χρόνια η εθελοντική ομάδα S.A.W.A. , είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, με μεγάλη μάλιστα ανταπόκριση από πλευράς κοινού.

Αποδέκτης του ηλεκτρονικού ψηφίσματος είναι ο Δήμος Θήρας.

Η διεύθυνση για να ενημερωθείτε για την διαδικασία είναι : https://secure.avaaz.org/el/petition/dimos_Santorinis_Prostatepste_to_SAWA_katafygio_Santorinis/?sAqhPdb

Σύμφωνα με το κείμενο που έχει αναρτηθεί,

δήμος Σαντορίνης: Προστατέψτε το S.A.W.A. καταφύγιο Σαντορίνης

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα διασημότερα νησιά στον κόσμο. Το καταφύγιο S.A.W.A. είναι μέρος του νησιού και προστατεύει και επανεντάσσει εδώ και χρόνια σκυλιά. Τα σκυλιά του καταφυγίου είναι αποτέλεσμα ελλιπής ενημέρωσης για την ευζωία όχι μόνο των σκύλων αλλά και των γαϊδουριών που χρησιμοποιούνται στο νησί. Ο νόμος απαγορεύει την κακοποίηση και την κακή μεταχείριση των ζώων και το καταφύγιο είναι το μόνο μέρος όπου μπορούν να ζήσουν και να επανενταχτούν τα σκυλιά σε σπίτια με ανθρώπους που τα αγαπάνε και θα τα φροντίζουν, και τα γαϊδούρια να ζήσουν ήρεμα και με ασφάλεια το υπόλοιπο της δύσκολης ζωής τους.