Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2014

ξεκίνησε η μεγαλύτερη ελληνική έκθεση για τον τουρισμό PHILOXENIA 2014

Διαρκώς ανανεωνόμενες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη το διάστημα 13-16.11.2014 μπορείτε να δείτε στην σελίδα : http://philoxenia.helexpo.gr/philoxenia/

Στην έκθεση συμμετέχει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου σε δικό της χώρο, στον οποίο φιλοξενούνται οι εκπρόσωποι καθώς και υλικό από τον Δήμο Θήρας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές,

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει ότι πιο σύγχρονο έχει η τουριστική βιομηχανία διεθνώς εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλού επιπέδου και αυστηρά επαγγελματικού προσανατολισμού.

Στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia  η ΔΕΘ-HELEXPO θα  προσκαλέσει και θα φιλοξενήσει σημαντικούς ξένους εμπορικούς επισκέπτες από χώρες στόχους παρεχοντας στους εκθέτες της την προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών.

Το Σαββατοκύριακο το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί   την έκθεση και να ανακαλύψει νέους τουριστικούς προορισμούς.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Θεσσαλονίκης,

Μετά την έκρηξη του τουρισμού το φετινό καλοκαίρι, η ελληνική κλαδική έκθεση Philoxenia εμφανίζεται ενισχυμένη από πλευράς συμμετοχών, κατά περίπου 60% σε σύγκριση με την περυσινή διοργάνωση και παρά το γεγονός ότι φέτος πραγματοποιείται ακριβώς το ίδιο διάστημα, 13-16 Νοεμβρίου, με τη ρουμανική έκθεση για τον τουρισμό, την TTR II.

Η φετινή Philoxenia έχει περισσότερους εκθέτες από τις προηγούμενες χρονιές και σίγουρα έναντι της διοργάνωσης του 2013 που είχε φτάσεις τους 140 εκθέτες.

Σε ό,τι αφορά τις ιδιαιτερότητες της φετινής διοργάνωσης, αναβιώνει ως προς το οργανωτικό σκέλος, η Hotelia με περίπου 50 συμμετοχές.


H φετινή Philoxenia, μοιάζει πάντως να ζει το καλοκαίρι του 2014 του ελληνικού τουρισμού, σημειώνοντας αύξηση στις συμμετοχές αλλά στην ανταπόκριση του κοινού.