Τρίτη, Μαΐου 13, 2014

υποψηφιότητα Γεωργίου Κυριαζή με την Θηραϊκή Πολιτεία για την Δημοτική Ενότητας Οίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Αγαπητές συντοπίτισσες και αγαπητοί συντοπίτες,

Την έμπρακτη υποστήριξή μου στο συνδυασμό Θηραϊκή Πολιτεία, αποφάσισα δηλώνοντας συμμετοχή ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τη Δημοτική Ενότητα Οίας.

Ως ενεργός πολίτης, ασχολούμαι με τα κοινά χωρίς να έχω μέχρι σήμερα ενταχθεί σε κάποιον συνδυασμό. Βλέποντας και αξιολογώντας όμως τη δουλειά του Νίκου Ζώρζου, θεώρησα καθήκον μου να δραστηριοποιηθώ επίσημα στα δημοτικά δρώμενα, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου χωρίς κανένα αντάλλαγμα, μακριά από κάθε στείρα αντιπαράθεση, κόμματα και συμφέροντα.

Από το 2010 παρακολουθώ από κοντά τις εργασίες στο αλιευτικό καταφύγιο της Μαύρης Πέτρας, το Αμμούδι, την Αρμένη και τους όρμους της Θηρασίας, συμμετέχω δραστήρια σε συζητήσεις που αφορούν θέματα λιμένικα, τουριστικής ανάπτυξης και έχουν σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος.

Εμπιστεύομαι τον υποψήφιο Δήμαρχο Θήρας Αναστάσιο - Νικόλαο Ζώρζο για το ήθος, την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητά του και το όραμά του για το καλύτερο αύριο που αξίζει στα νησιά μας Θήρα και Θηρασία.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Σαντορίνη, εργάστηκα ως τεχνικό στέλεχος σε ναυπηγοεπισκευαστική εταιρεία και σε ποντοπόρα πλοία, ενώ το 1983 ξεκίνησα τη δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας στην Οία, η οποία αδιάλειπτα συνεχίζει να λειτουργεί.

Γεώργιος Κυριαζής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τη Δημοτική Ενότητα Οίας με το συνδυασμό ΄΄Θηραϊκή Πολιτεία΄΄