Τετάρτη, Μαΐου 14, 2014

τελετή λήξης παγκόσμιου πρωταθλήματος αυτοάμυνας στην Σαντορίνη

Σύμφωνα με κείμενο των διοργανωτών,

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η τελετή λήξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών 2014, το βράδυ της Κυριακής 11 Μαΐου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Θήρας.

Η βραδιά ξεκίνησε με μια επίδειξη tae kwo do του Αθλητικού Συλλόγου Σαντορίνης «Πανιώνιος». Στη συνέχεια, το κοινό παρακολούθησε ένα πλούσιο θέαμα που περιελάμβανε επιδείξεις Αυτοάμυνας από τους Suleyman Mammadly (Αζερμπαϊτζάν), Traversi Francesco (Ιταλία), Moschella Luigi (Ιταλία), Πελεκάνο Νεκτάριο (Κύπρος), ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Extreme Self Defence και Στόγιο Κωνσταντίνο (Ελλάδα), ο οποίος κατέκτησε, επίσης, το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία Classic Self Defence. Ακολούθησαν δυο τελικοί αγώνες στο Kowat Alrami και κάποιοι επιλεγμένοι - prestige τελικοί. Μια επίδειξη tae kwo do παρουσίασε στο κοινό και ο Αθλητικός Σύλλογος Σαντορίνης «Λέοντες».

Ο ΔΑΠΠΟΣ και ο Δήμος Σαντορίνης βράβευσαν με τη σειρά τους, αθλητές και προπονητές Αθλητικών Συλλόγων Σαντορίνης για τη προσφορά τους στις πολεμικές τέχνες και τον αθλητισμό εν γένει. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν ο Αθλητικός Σύλλογος «Τοξότης», ο Αθλητικός Σύλλογος Σαντορίνης, ο Αθλητικός Σύλλογος Ταε Κβον Ντο Σαντορίνης Λέοντες, ο Αθλητικός Σύλλογος Σαντορίνης Πανιώνιος και οι αθλητές με σημαντικές διακρίσεις, Φουστέρης Φώτης και Φουστέρη Χριστίνα Άννα.

Οπτικοακουστικό υλικό θα βρείτε και στον παρακάτω σύνδεσμο: