Παρασκευή, Μαΐου 16, 2014

οι προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψήφιων συνδυασμών για τον Δήμο Θήρας

Την Παρασκευή 16 Μαίου στις 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική του ομιλία του Δημάρχου Σαντορίνης και επικεφαλής του συνδυασμού «Θηραϊκή Πολιτεία» κ. Ζώρζου με κεντρικό σύνθημα «Αλλάξαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα».
Κατά την διάρκεια της ομιλίας αναμένεται να παρουσιαστεί ο απολογισμός της πρώτης τετραετίας της δημοτικής Αρχής στον Δήμο Θήρας καθώς επίσης να ανακοινωθούν οι βασικές θέσεις της «Θηραϊκής Πολιτείας» για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο.


Την Πέμπτη 15 Μαΐου στις 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική του ομιλία του επικεφαλής της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και υποψηφίου Δημάρχου με τον συνδυασμό “Σαντορίνη – Θηρασιά ενότητα αλλαγή” κ. Σιγάλα.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας αναμένεται να παρουσιαστεί μέρος των δραστηριοτήτων της παράταξης ως μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου κατά την διάρκεια της παρούσας δημοτικής περιόδου καθώς και να παρουσιαστούν και αναπτυχθούν οι βασικές θέσεις του συνδυασμού σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο πρόγραμμα των 30 και ενός θέσεών του.


Την Παρασκευή 16 Μαίου στις 20.00 στο οινοποιείο Κουτσογιαννόπουλου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική του ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού "Ενωτική Πορεία" κ. Χάλαρη με κεντρικό σύνθημα "Αλλάζουμε σελίδα, κάνουμε έργο".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει σταλεί από τον συνδυασμό για το γεγονός αναφέραται ότι,

Συνεχίζοντας την δεοντολογική της προσέγγιση, ακολουθώντας τις Αρχές που έβαλε από την πρώτη μέρα ύπαρξης της και στοχεύοντας ουσιαστικά στην πραγματική Ένωση της Σαντορίνης, καλεί όλους τους πολίτες των νησιών μας, φίλους, μέλη και αντίπαλους να αφουγκραστούν την συνείδηση τους και να βρεθούν κοντά στον Γιώργο Χάλαρη.
Δυο μόλις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την κρίσιμη για τα νησιά μας εκλογική αναμέτρηση, η έκφραση όλης της αλήθειας για το μέλλον όλων μας αλλά και του Τόπου μας, θα κατατεθεί στην ομιλία του ανθρώπου που ανέδειξε την Οία και Θηρασία, που απέτρεψε την αυθαιρεσία και υπερασπίσθηκε την ομορφότερη περιοχή του πλανήτη, δημιουργώντας τις υποδομές του μεγάλου ταξιδιού του ονόματος της Σαντορίνης στις άκρες του κόσμου, του ανθρώπου που γνωρίζει την Αυτοδιοίκηση από την πολύ δουλειά και του έργο.

Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης είναι το μοναδικό μήνυμα - επιταγή των ημερών, "Αλλάζουμε σελίδα, κάνουμε έργο".