Τρίτη, Μαΐου 13, 2014

"Σαντορίνη Ενωτική Πορεία" - επιστολή της Μαρίας - Βαρβάρας Χάλαρη

Σύμφωνα με το κείμενο της κ. Χάλαρη,

Οι επερχόμενες εκλογές είναι μια ευκαιρία για όλους μας , να δώσουμε τη δύναμη στον τόπο μας να αναδείξει τις δυνατότητες  που διαθέτει αλλά και να μπούν οι σωστές βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξη του. Με τη συμμετοχή όλων, με σωστή οργάνωση , δουλειά και με  απαραίτητη προϋπόθεση ότι η ανάληψη αυτής της ευθύνης θα γίνει από τους κατάλληλους ανθρώπους , μπορούν να δοθούν λύσεις. Λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν και παραμένουν εκκρεμή εδώ και καιρό, χωρίς να έχουν τύχει της απαραίτητης προσοχής από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές ως όφειλαν.

Όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο , έχουν επισημανθεί και αναπτυχθεί αναλυτικά μέσα στο πλήρες και  σύγχρονο πρόγραμμα του συνδυασμού Σαντορίνη Ενωτική Πορεία. Ένα πρόγραμμα που έχει σαν στόχο την  υλοποίηση σχεδίων για την ανάπτυξη όλου του νησιού και βασική επιδίωξη την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών.

Έχοντας γνώση και άποψη για την ανάπτυξη και τα έργα υποδομής που έχουν υλοποιηθεί στην περιοχή της Οίας , δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο σημαντικό και πρωταγωνιστικό ρόλο που κατείχε σε όλα αυτά ο Γιώργος  Χάλαρης. Αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους για την αποφυγή του διλήμματος αναφορικά με τον εκλογικό συνδυασμό που θα ήταν  καταλληλότερος να αναλάβει τη διαχείριση των αναγκών των κατοίκων και του νησιού.

Τέλος ,ξέρουμε όλοι καλά ότι οι εποχές που τα λόγια έπειθαν έχουν παρέλθει .Η μόνη απόδειξη για το τι μπορεί να κάνει κανείς για τον τόπο του είναι η προσωπική του διαδρομή , η εμπειρία του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και η καλύτερη διαφήμιση , είναι όσα έργα έχουν ήδη ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία. Στηρίζουμε το συνδυασμό Σαντορίνη Ενωτική Πορεία ,για να πετύχουμε το καλύτερο για το νησί  και τους ανθρώπους μας.

Με εκτίμηση,

Μαρία – Βαρβάρα  Χάλαρη,  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος