Δευτέρα, Μαΐου 12, 2014

δραστηριότητες του ΕΜΕΙΣ (9.5)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού,

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής η περιοδεία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Θηραίων Πολιτών «ΕΜΕΙΣ» στο Καμάρι με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Κωνσταντινίδη. Τα μέλη της δημοτικής παράταξης ΕΜΕΙΣ επισκέφθηκαν καταστήματα και καφενεία του χωριού και συνομίλησαν με Καμαριανούς συμπολίτες μας, αντάλλάξαν απόψεις και αντιπαρατέθηκαν για βασικά θέματα που απασχολούν το νησί μας.

Η άμεση λειτουργία με δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα του νοσοκομείου της Σαντορίνης ήταν το θέμα που ένθερμα υποστήριξαν οι Καμαριανοί, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους  απέναντι στη δημοτική αρχή αλλά και στη Κυβέρνηση που εδώ και 2 χρόνια τους βομβαρδίζει με υποσχέσεις ενώ το νοσοκομείο παραμένει κλειστό.

Πολλοί από τους κατοίκους εστίασαν επίσης τις διαμαρτυρίες τους στην ανέλκυση του Sea Diamond, εκφράζοντας την απογοήτευση και την αγανάκτησή τους για την αδιαφορία των τοπικών παραγόντων και της Κυβέρνησης που όλα αυτά τα χρόνια τους εμπαίζουν με ψεύτικες υποσχέσεις την ώρα που το κουφάρι του πλοίου παραμένει στο βυθό της καλντέρας απειλώντας το θαλάσσιο οικοσύστημα του νησιού.

Οι πολίτες του Καμαρίου εξέφρασαν την απογοήτευσή τους και για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά τους και επεσήμαναν την απουσία της δημοτικής αρχής στους τομείς της καθαριότητας και του φωτισμού στην περιοχή της παραλίας, όπου δραστηριοποιούνται τα περισσότερα εστιατόρια και τουριστικά καταστήματα.


Το Σάββατο οι υποψήφιοι της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Θηραίων Πολιτών «ΕΜΕΙΣ» θα περιοδεύσουν στο Εμπορείο.