Δευτέρα, Μαΐου 12, 2014

δραστηριότητες του ΕΜΕΙΣ (11.5)

Στο πανηγύρι του Αγ. Επιφανίου στο Ακρωτήρι ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής η ολοήμερη περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου του συνδυασμού «ΕΜΕΙΣ» Αντώνη Κωνσταντινίδη. Συνοδευόμενος από τοπικούς και άλλους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, ο κος Κωνσταντινίδης ξεκίνησε την επικοινωνία του με τους πολίτες από νωρίς το πρωί.

Τιμώντας την καταγωγή του, δήλωσε παρών στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Θήρας για τη γενοκτονία των Ποντίων, στη Μητρόπολη των Φηρών και στο ομώνυμο μνημείο στην πλατεία δίπλα από το λιμεναρχείο.

Αμέσως μετά παραβρέθηκε στον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο νεοανακαινησθέν κοινοτικό κατάστημα του Βόθωνα, χωριό στο οποίο και διαμένει με την οικογένειά του.

Το μεσημέρι ο Αντώνης Κωνσταντινίδης επισκέφθηκε τουριστικά καταστήματα, χώρους εστίασης και ξενοδοχειακά συγκροτήματα στο Ημεροβίγλι. Από το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα περιόδευσε μαζί με το επιτελείο του και συνομίλησε με Πανωμερίτες καταστηματάρχες και πολίτες, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το μοναδικό τοπίο της καλντέρας της Οίας.

Μια ιδιαίτερη εμπειρία ήταν για τους υποψήφιους της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Θηραίων Πολιτών «ΕΜΕΙΣ», η επίσκεψη που έκαναν το Σάββατο στις γειτονιές και τα καφενεία του Εμπορείου. Εκεί συνάντησαν τους περισσότερο αυθεντικούς λαϊκούς Σαντορινιούς, που δύσκολα συναντά κανείς στα πιο τουριστικά μέρη του νησιού, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι η καρδιά της Σαντορίνης χτυπά όχι μόνο πληθυσμιακά αλλά και παραδοσιακά στο Νιμποριό.