Παρασκευή, Μαΐου 16, 2014

συνάντηση Δημάρχου Θήρας με τον Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχαιρίνα Κων/νο Α΄ Επιθεωρητή του Κλάδου Τάξης για την Αστυνόμευση στη Σαντορίνη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θήρας,

Δέσμευση για άμεση τοποθέτηση Διοικητή στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, για ενίσχυσή του με 49 άτομα από 01/6 και με 11 άτομα επιπλέον από 01/7 εξασφάλισε ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος – Νικόλαος Ζώρζος από τον Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαιρίνα Κωνσταντίνο,  Α΄ Επιθεωρητή του κλάδου Τάξης σε συνάντησή τους στο Δημαρχείο σήμερα 15 Μαϊου 2014.

Η επίσκεψη του Υποστράτηγου κ. Μιχαιρίνα πραγματοποιήθηκε μετά την συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Θήρας με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια στο Αεροδρόμιο της Σαντορίνης την 9η Μαϊου κατά την οποία τέθηκε το ζήτημα της ενίσχυσης του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και γενικότερα ζητήματα αστυνόμευσης, ενόψει της τουριστικής περιόδου, αναπτύσσοντας τα προβλήματα των κατοίκων, επιχειρηματιών και επισκεπτών του νησιού, τα οποία ο κ. Υπουργός είχε υποσχεθεί να επιλύσει.