Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

«Σαντορίνη ενωτική πορεία» - απάντηση σε δημοσίευμα σχετικά με την Υγεία

Σύμφωνα με το κείμενο,

Με διάθεση προσέγγισης αλλά και προσήλωσης στα τοπικά - άλυτα ζητήματα χωρίς αναφορές σε έργα και ημέρες κομματικών ταυτοποιήσεων ο συνδυασμός "Σαντορίνη Ενωτική Πορεία" του Γιώργου Χάλαρη, θέλει να γνωστοποιήσει την θέση του σχετικά με δημοσίευμα στον Τύπο με τίτλο "Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ διαλύεται... αλλά στη Σαντορίνη ετοιμάζονται για Δημοτικές Εκλογές!" και στην παράγραφο που γίνεται αναφορά στον επικεφαλής της.

Τα θέματα υγείας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του συνδυασμού και για τον λόγο αυτό η πρώτη ομάδα που δημιουργήθηκε είναι αυτή της Ομάδας Υγείας. Όπως αναγνωρίζεται από τους συντάκτες, η "Σ.Ε.Π." ορθώς βομβαρδίζει την σημερινή Δημοτική Αρχή με επιστολές και κάνει ενέργειες σχετικά με τους γιατρούς του Κ.Υ. Θήρας και την πιθανή έλλειψη σε περίπτωση αδυναμίας πιέσεων του Δήμου, πράγμα το οποίο είναι κανόνας και υποχρέωση όλων μας να ερευνήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να αποτρέψουμε μια τέτοια αρνητική εξέλιξη για τα νησιά μας, Σαντορίνη και Θηρασία.

Ένας ακόμα κανόνας στην παράταξη "Σαντορίνη Ενωτική Πορεία" κι αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, είναι ο ενωτικός χαρακτήρας, με συνδρομή όλων των πολιτών ανεξαρτήτου πολιτικού - κομματικού δόγματος, να βρεθούν κοντά σε αυτή την προσπάθεια, να καταθέσουν την δική τους άποψη - πρόταση ή ακόμα να δραστηριοποιηθούν σε κάποια από τις Ομάδες Δουλειάς, ούτως ώστε να φτιάξουμε όλοι μαζί ένα αντάξιο και ικανό αναπτυξιακό πρόγραμμα για τα νησιά μας.

Με την ευκαιρία αυτή είναι χρήσιμο να διαχωρίσουμε κι ο καθένας μέσα του να ξεχωρίσει, τι ακριβώς θέλει αλλά και τι ακριβώς ζητάει από μια Δημοτική Αρχή και πως εννοεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η στήριξη όλων και από όλες τις πλευρές είναι θεμιτή αρκεί αυτή να αφορά το καλό του Τόπου μας, της Σαντορίνης και της Θηρασίας μας.


Με εκτίμηση, Γεώργιος Α. Χάλαρης,  Υποψήφιος Δήμαρχος Σαντορίνης