Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2014

τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου (22-23.2)

Μια ακόμη νίκη κατάφερε να σημειώσει ο Α.Ο. Θήρας το απόγευμα της Παρασκευής 21.2 στον αγώνα του με την ομάδα της “Μεσαράς” στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης, κατοχυρώνοντας την πρώτη θέση στην βαθμολογία στον όμιλό του στην Α2 κατηγορία γυναικών στο βόλεϊ και .. εντείνοντας τις συζητήσεις που πραγματοποιούνται εντός κι εκτός νησιού στο ολοένα και πιθανότερο σενάριο να αγωνίζεται την επόμενη αθλητική περίοδο στην Α1 εθνική κατηγορία, με ότι αυτό συνεπάγεται σε ότι αφορά τις αθλητικές και οικονομικές ανάγκες και απαιτήσεις της ομάδας.

Σε ότι αφορά την ομάδα του Ήφαιστου, την εφηβική ομάδα βόλει της Σαντορίνης, τα κορίτσια του κατάφεραν να κερδίσουν το Σάββατο 22.2 στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης τα κορίτσια της ομάδα Α.Ο. Πάρου.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κυκλάδων με τον Ήφαιστο να βρίσκεται πρώτος στην κατηγορία του.

Στο ποδόσφαιρο, η ομάδα του Καρτεράδου νίκησε την ομάδα της Θύελλας Καμαρίου με σκόρ 2-3, στο πλαίσιο των αγώνων του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ενώ στο μπάσκετ ο Πανιώνιος Σαντορίνης νίκησε (74-84) την ομάδα του Παναξιακού σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Νάξο.

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κυκλάδων στο ποδόσφαιρο η ομάδα του Καρτεράδου θα αγωνιστεί το Σάββατο 1.3 με την ομάδα ΠΑΣ Νάξου στην Νάξο, ενώ η ομάδα του Πύργου Σαντορίνης Α.Ο. Πύργου θα αγωνιστεί με την ομάδα της Μήλου την Κυριακή 2.3, στην Μήλο.

Το πρόγραμμα των αγώνων μπάσκετ της επόμενης αγωνιστικής 2 και 3.2.2014 στο πλαίσιο του τοπικού πρωταθλήματος καθώς και τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 22και 23.2 αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες από την γραμματεία του κλειστού γυμναστηρίου Σαντορίνης.