Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014

“Σαντορίνη Ενωτική Πορεία” - εβδομαδιαίες συναντήσεις υποψήφιων και φίλων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού,

Εβδομαδιαίες συναντήσεις με τους υποψήφιους και φίλους του συνδυασμού "Σαντορίνη Ενωτική Πορεία" θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 19:00 στο Εκλογικό Γραφείο στον Καρτεράδο (απέναντι από το γήπεδο Πανθηραϊκού), με σκοπό την επικαιροποίηση θέσεων και απόψεων που αναπτύσσουν συνυποψήφιοι και φίλοι. Οι συναντήσεις είναι ανοικτές και θα γίνεται συζήτηση επί των θεμάτων, καταγραφή, ανάπτυξη και επεξεργασία, όπως επίσης και γενικές εκτιμήσεις σε θέματα τρέχουσας επικαιρότητας, εν όψη των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου. 

Οι συναντήσεις σε πρώτη φάση εντάσσονται στο πλαίσιο της επικοινωνίας και γνωριμίας, φίλων και υποψηφίων ενώ στη συνέχεια με την ανάπτυξη θεματικών ενοτήτων θα υπάρξει χρονοδιάγραμμα εξειδικευμένων συναντήσεων με τις Ομάδες Δουλειάς.

Οι Ομάδες Δουλειάς που έχουν ξεκινήσει τις συναντήσεις στο Εκλογικό Γραφείο είναι η Ομάδα Υγείας με τους, Καραγιάννη Χριστόφορο, Ξαγοράρη Πόπη και Πετίνη Λίτσα, η Ομάδα Παιδείας με τους, Καφούρου Γερασιμίνα, Ρούσσου Ιωάννα και Βλαβιανού Ειρήνη και η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας με τον Ρούσσο Σταύρο και Καμπανό Δημήτρη.