Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2014

απεγκαταστάθηκε αλλά δεν επέστρεψε στην θέση της…

Απεγκαταστάθηκε αλλά δεν επέστρεψε στην θέση της η ενημερωτική πινακίδα που είχε τοποθετηθεί από την επαναλειτουργία του αρχαιολογικού χώρου του Ακρωτηρίου της Σαντορίνης, λίγα μέτρα μετά την είσοδο σε αυτόν, στην αριστερή πλευρά του πρώτου μεγάλου επιπέδου της εισόδου.

Η πινακίδα απομακρύνθηκε πρίν από λίγες ημέρες προκειμένου να διορθωθούν κάποια ορθογραφικά λάθη που υπήρχαν σε αυτή και .. καταγγέλθηκαν στην αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία, πλήν όμως δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην θέση της δημιουργώντας εκτός από το ζήτημα της ελλιπούς ενημέρωσης των έστω και λίγων αυτή την εποχή επισκεπτών του χώρου, ένα επιπλέον που αφορά την ασφάλειά τους, μιας και με την απομάκρυνσή της η ογκώδης πινακίδα άφησε στην θέση της .. κενό με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να κινδυνεύουν να πέσουν στο .. από κάτω σκαλοπάτι..


Η ενημέρωση όμως από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου έχει και ευχάριστες ειδήσεις μιας και πριν από λίγες μέρες τοποθετήθηκε η μακέτα που απεικονίζει τον αρχαιολογικό χώρο, που σύμφωνα με τις συμβατικές της υποχρεώσεις είχε την ευθύνη να δημιουργήσει και να τοποθετήσει η κατασκευαστική κοινοπραξία του στεγάστρου του Ακρωτηρίου..