Τετάρτη, Αυγούστου 07, 2013

συνεργασία Π.Ν.Α.- τηλεοπτικού δικτύου ARTE, σε ντοκιμαντέρ για την Σύρο

Την διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνδράμει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της στο έργο της Γαλλίδας παραγωγού κα Sylvie Steinebach και θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στα μέλη του αποτελούμενου από τέσσερα άτομα τηλεοπτικού συνεργείου της  για την παραγωγή ντοκιμαντέρ με σημείο αναφοράς τη Σύρο, παρείχε σήμερα, κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Πουσσαίος.

Όπως τόνισε η κα Steinebach, η οποία δήλωσε γοητευμένη από το νησί και τους κατοίκους της, η ημίωρη παραγωγή  θα γίνει για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου ARTE και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

Από την πλευρά του ο κ. Πουσσαίος, αφού ευχαρίστησε την κα Steinebach για την επιλογή, και επεσήμανε την κοινή πολιτιστική κουλτούρα των δύο χωρών, έθεσε εαυτόν αλλά και τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων στη διάθεση της Γαλλικής εταιρείας παραγωγής προκειμένου να επιτευχθεί το αρτιότερο δυνατό αποτέλεσμα στην προσπάθεια ανάδειξης της έδρας της Περιφέρειας με εφόδια τη μοναδική ιστορική, αρχιτεκτονική και πολιτιστική φυσιογνωμία της.