Παρασκευή, Αυγούστου 09, 2013

το «2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη» και σε γραμματόσημο!


Για την προβολή της πρωτοβουλίας "2013  Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη", ο Δήμος Θήρας αξιοποίησε τη δυνατότητα που παρέχουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, για εκτύπωση προσωπικού γραμματοσήμου μετά από πρόταση των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.

Εκτυπώθηκαν πέντε χιλιάδες τεμάχια γραμματοσήμων εξωτερικού με το λογότυπο του Έτους Γαστρονομίας και το λογότυπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η δράση χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κατόπιν αιτήματος του Δήμου Θήρας, προκειμένου να συμβάλει στην προβολή των νησιών μας και του Έτους Γαστρονομίας.

Το γραμματόσημο θα διατεθεί από τα ΕΛΤΑ για να χρησιμοποιηθεί από τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες των νησιών μας.

Η τιμή πώλησης θα είναι 0.65€, χαμηλότερη δηλαδή από την τρέχουσα τιμή των γραμματοσήμων εξωτερικού που είναι  0.78€.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των γραμματοσήμων η διάθεσή τους θα πραγματοποιηθεί κατόπιν δήλωσης ενδιαφέροντος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από ένα έως και πενήντα τεμάχια.

Για υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Ζαμπέλα Φύτρου, υπάλληλο του Τμήματος Προμηθειών του Δήμου Θήρας (Τηλ. 22863 60191) έως και την Τρίτη 13 Αυγούστου.
Από την Τετάρτη 14 Αυγούστου θα αρχίσει από τα ΕΛΤΑ η διάθεση των γραμματοσήμων στους ενδιαφερόμενους.