Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2013

«πλήρες» το πρόγραμμα των συναντήσεων της ΓΓ της ΑΔΑ κ. Καλογήρου

Η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου πραγματοποίησε τις εξής συναντήσεις εργασίας καθώς και ομιλίες, από τη Δευτέρα 17.06 έως και την Παρασκευή 21.06  

Δευτέρα 17.06.
ΡΟΔΟΣ:
•   11.30: Σύσκεψη εργασίας στελεχών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας  Δωδεκανήσου , της Πυροσβεστικής και λοιπών αρμόδιων φορέων  με θέμα το σχεδιασμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών ενόψει της θερινής περιόδου.
•   Συνάντηση με  υπηρεσιακούς παράγοντες της ΑΔΑ,  την   Προϊσταμένη Τμήματος Διοίκησης  Νομού Δωδεκανήσου, τον Προϊστάμενο Τμήματος Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Νομού Δωδεκανήσου και τη  Διευθύντρια Δ/νσης Αστικής Κατάστασης Μετανάστευσης  και Κοινωνικών Υποθέσεων Ν. Αιγαίου .
•   Σύσκεψη εργασίας με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Ευστάθιο Κουσουρνά .
•  Σύσκεψη εργασίας με τον  Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Ιωάννη Μαχαιρίδη.

Τρίτη 18.06.
ΧAΛΚΗ:
•  Σύσκεψη εργασίας με τον Δήμαρχο Χάλκης κ. Πατρός Μιχαήλ και τους Δημοτικούς Συμβούλους  για θέματα του νησιού.
Τετάρτη 19.06
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
•  18.00: Συμμετοχή σε εκδήλωση με θέμα «Παράγω και Εξάγω :το νέο μοντέλο ανάπτυξης» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Πειραιά, που διοργανώνεται από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά και τον Σύνδεσμο  Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).
Παρασκευή  21.06

ΧΙΟΣ 
Συμμετοχή στην 7η Πανελλήνια Σύνοδο των ΦοΔΣΑ (Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) με θέμα: «Αποτελεσματικοί ΦόΔΣΑ. Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων.