Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2013

η έκθεση φωτογραφίας του ΕΠΑΛ Θήρας στην Μεσαριά

Tην Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 9μμ στο Markezinis Suites Σπύρου Πατηνιώτη στη Μεσαριά πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα: "Εικόνες από Μεσαριά" της Φωτογραφικής Ομάδας του ΕΠΑ.Λ. Θήρας.




Πολλοί φίλοι της φωτογραφίας απόλαυσαν πολύ όμορφες εικόνες από τη Μεσαριά με ζωντανή μουσική στον πολύ ωραίο χώρο του Markezinis Suites Σπύρου Πατηνιώτη.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος του Δήμου Θήρας και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαριάς «Ο Άγιος Δημήτριος» κος Καμπουράκης Νικόλαος και ο συντονιστής και υπεύθυνος της φωτογραφικής ομάδας του ΕΠΑ.Λ. Θήρας κος Σκουλουδάκης Αθανάσιος.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Φωτογραφίας τα οποία ήταν εγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κυκλάδων.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως 10 Σεπτεμβρίου 2013 με ώρες λειτουργίας 10:00 - 22:00 καθημερινά.

Την έκθεση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαριάς «Ο Άγιος Δημήτριος» στα πλαίσια των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων.

Είναι η τρίτη κατά σειρά έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας του ΕΠΑ.Λ Θήρας ενώ παράλληλα συνεχίζεται ως τις 10 Σεπτεμβρίου η έκθεση φωτογραφίας με θέμα: "Γαστρονομία" στην κεντρική πλατεία του Πύργου.