Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2013

πρώτος στους υποψηφίους της θεωρητικής κατεύθυνσης των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, ο Χάρης Ρισβάς, μαθητής στην Σαντορίνη

Πρώτος των πρώτων, κι απ’ οτι φαίνεται απο την εξέταση των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων των βαθμολογιών των πανελληνίων εξετάσεων, αναδεικνύεται ο κ. Χάρης Ρισβάς, μαθητής απο την Σαντορίνη, που συγκέντρωσε 19.616 μόρια ως υποψήφιος της Θεωρητικής Κατεύθυνσης μαθημάτων.

Στην περίπτωση δε που η Πανελλήνια πρωτιά, αποδοθεί σε άλλον υποψήφιο ή υποψήφια των Πανελλαδικών εξετάσεων, το βέβαιο είναι οτι ο κ. Ρισβάς έχει επιτύχει να περάσει πρώτος στην σχολή του καθώς και να αναδειχθεί ο καλύτερος στην βαθμολογία στην Θεωρητική Κατεύθυνση, πανελλαδικά.

Σημαντικότατη συμβολή στην επιτυχία του, σύμφωνα και με τα όσα μας ανέφερε, ενημερώνοντας μας και «μοιράζοντας» μαζί μας την χαρά και ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της βαθμολογίας του, «έπαιξαν», οι γονείς του, και οι δύο καθηγητές φιλόλογοι στην Σαντορίνη, οι οποίοι αποτέλεσαν τους «κατ οίκον» καθηγητές του.

Ο κ. Ρισβάς παράλληλα ευχαριστεί ιδιαίτερα τους καθηγητές του σχολείου του, του Γενικού Λυκείου των Φηρών, για την συμβολή τους και το ενδιαφέρον τους που είχε ως αποτέλεσμα την πολύ σημαντική αυτή επιτυχία, η οποία δεν μπορεί παρά να τους κάνει να αισθάνονται περήφανοι που τον είχαν μαθητή, όπως άλλωστε και όλους τους κατοίκους του νησιού, ως μέλη μιας κοινωνίας που ανέδειξε έναν απο τους καλύτερους μαθητές της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς.

Αξίζει δε να αναφέρουμε οτι είναι η πρώτη φορά που μαθητής, υποψήφιος των πανελληνίων εξετάσεων απο την Σαντορίνη καταφέρνει να συγκεντρώσει αυτήν την υψηλή βαθμολογία.

Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο κ. Ρισβάς, πρώτη του επιλογή για τις σπουδές του είναι το Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την επιλογή της Σχολής να προκύπτει ως αποτέλεσμα των μουσικών σπουδών του μαθητή (μαθητής της Ανωτέρας τάξης πιάνου) με απότερο στόχο να προωθήσει τις σπουδές του στην Νευροψυχολογία και την Μελοθεραπεία!


Αυτό που θα πρέπει και αξίζει να ευχηθούμε σε κάθε περίπτωση, είναι καλές σπουδές και επιτυχία στην πορεία του και .. φυσικά και για την ώρα, καλή ξεκούραση, διακοπές και καλοκαίρι!