Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2013

«Μαξιλάρια και μπουκαμβίλιες» εκδήλωση για τα παιδια με την συμμετοχή του συγγραφέα παιδικών βιβλιων Ευγένιου Τριβιζά

Στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Τέχνης και Λογοτεχνίας στην Καλντέρα (2nd Arts & Literature Caldera Festival) που διοργανώνει το βιβλιοπωλείο ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ στο χώρο του και στο Δημοτικό σχολείο στην Οία, πραγματοποιείται και μια εκδήλωση στα Φηρά με τιτλο : «Μαξιλάρια και μπουκαμβίλιες»
το Σάββατο,29/6/2013, ώρα 12-2 μμ στη δροσερή αυλή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Φραγκάκου στα Φηρά.

Εκεί τα παιδιά θα πιουν βυσσινάδα με δροσοσταλίδες κουβεντιάζοντας με τον Ευγένιο Τριβιζά και τους απίθανους φίλους του, ειδικά τον Οράτιο Αοράτιο, το αόρατο πράσινο καγκουρό, για θέματα που μόνο αυτοί γνωρίζουν.

Η συμμετοχή των παιδιών είναι ελεύθερη και δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται να φέρουν είναι ένα μεγάλο μαξιλάρι – όχι απαραίτητα μαγικό!

Στην εκδήλωση συμμετέχουν και καλούν τα μέλη τους ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Φηρών και ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Εμπορείου.

Τηλ. Επικοινωνίας :     2286072346 και site www.atlantisbooks.org  ,
6972845396,6982780866, Ρούλα Φραγκάκου

Τo Εργαστήρι Δημιουργικότητας και Στήριξης είναι μια ομάδα εθελοντών που εδώ και τέσσερα χρόνια προσπαθούν να φέρουν τα παιδιά πιο κοντά στη λογοτεχνία, τη μουσική, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τον πολιτισμό, γενικότερα, με τη δημιουργία βιωματικών ομάδων παιδιών από 8-12 ετών.