Κυριακή, Ιουλίου 07, 2013

οι φετινές εκδηλώσεις του «Santorini of the Past» Cultural Village in Pyrgos

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε από τις αναρτήσεις της σελίδας στο facebook, οι μέχρι στιγμής προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι είναι οι εξής :

Saturday, June 15, 2013

Αγαπητοί γονείς,
Αυτό το καλοκαίρι για πρώτη χρονιά, μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, προσκαλούμε τους μικρούς μας φίλους (μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου) να συμμετέχουν στο θεατρικό εργαστήρι που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση του Πολιτιστικού Χωριού προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά η ευκαιρία να γνωρίσουμε τον ιδιαίτερο κόσμο του θεάτρου δίπλα στον ταλαντούχο ηθοποιό και μουσικό Σαμψών Φύτρο, να αυτοσχεδιάσουν, να εκτελέσουν ρόλους, να συνεργαστούν και να διοργανώσουν την δική τους θεατρική παράσταση.
To πρόγραμμα θα ξεκινήσει μετά την λήξη των σχολικής χρονιάς και η πρώτη φάση του προγράμματος θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουλίου. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρείς συναντήσεις. Τα παιδιά ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών θα χωριστούν σε τμήματα κατά ηλικία.

Saturday, July 6, 2013
A night hosted at the Village featuring 3 important events of the Santorini Biennale of Arts. 

Saturday, July 20, 2013
Αγαπητοί γονείς,
Και αυτό το καλοκαίρι για τρίτη συνεχή χρονιά, μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, προσκαλούμε τους μικρούς μας φίλους (μαθητές Νηπιαγωγείου - Δημοτικού και Γυμνασίου) να συμμετέχουν δωρεάν στα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση του Πολιτιστικού Χωριού προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά, μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, κατασκευές και παιχνίδι να ασχοληθούν με διάφορες θεματικές ενότητες ώστε να κατακτήσουν νέες πολύτιμες γνώσεις για την μόρφωσή τους.Εφέτος για πρώτη φορά θα υπάρξουν προγράμματα και στα αγγλικά, ώστε μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά να αποκτήσουν νέες γνώσεις και σε αυτή την γλώσσα.Έμπειροι καθηγητές, εκπαιδευτικοί και καλλιτέχνες μαζί με το προσωπικό του Πολιτιστικού Χωριού « Η Σαντορίνη που έφυγε» θα βρίσκονται στη Σαντορίνη για να προσφέρουν ένα μοναδικό, εξαιρετικής ποιότητας και αξίας εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. 


Μία ακόμη εκδήλωση προστέθηκε στις ήδη προγραμματισμένες για φέτος το καλοκαίρι απο τον χώρο «Santorini of the past Cultural Village» στον Πύργο της Σαντορίνης.

Πρόκειται για την παράσταση «Ο Οδυσσέας στη Σαντορίνη», μια διαδραστική αφήγηση της Οδύσσειας για παιδιά, στο πλαίσιο ενός βιωματικού εργαστηρίου εκπαίδευσης, που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του «Παραδοσιακού Χωριού» στις 26 Ιουλίου.


Sunday, July 28, 2013
A world famous author hosted by the «Santorini of the Past» Cultural Village presents her books to the Greek and Foreign public.
An event absolutely not to be lost! 

on 6th – 7th – 8th September 2013
Greek, English & French book exhibition at the «Santorini of the Past» Cultural Village on 6th – 7th – 8th September 2013.
The Exhibition includes books presentations in both Greek, English and French languages, authors’ meeting and books bazaar.