Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2013

fthis with Sakis Patiniotis at .. Santorini!

Το πρωινό της Τρίτης 9 Ιουνίου προβλήθηκε το πρώτο μέρος των βίντεο για την Σαντορίνη που δημιούργησε ο Σάκης Πατηνιώτης για την καθημερινή πρωινή εκπομπή “fthis”που προβάλλεται στον Αντέννα, στο team της οποίας συμμετέχει.

Τα γυρίσματα των βίντεο που προβάλλουν τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες του νησιού πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και περιλαμβάνουν επισκέψεις στα σημαντικότερα σημεία και αξιοθέατά του, όπως στο Ηφαίστειο, στην Οία και το δημοφιλές της ηλιοβασίλεμα, σε οινοποιεία, στα σοκάκια των Φηρών κ.α., ενώ περιλαμβάνονται και πολλές συνεντεύξεις, τοπικά χορευτικά, παρουσίαση των ιδιαίτερων αγροτικών προϊόντων και γεύσεων του νησιού και .. πολλά άλλα.

Το πρώτο βίντεο που προβλήθηκε σήμερα μπορείτε να το δείτε εδώ: http://www.fthis.gr/videos ενω τα υπόλοιπα θα μεταδοθούν τις επόμενες ημέρες.

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου, στο πλαίσιο της πρωινής τηλεοπτικής ψυχαγωγικής εκπομπής, προβλήθηκε το δεύτερο βίντεο, ενώ το .. part 3 αναμένεται να προβληθεί το πρωινό της Παρασκευής 13.7

Όσο για την σελίδα της εκπομπής στο ίντερνετ, τα βίντεο του Σάκη Πατηνιώτη για την Σαντορίνη, εμφανίζονται σε αυτά με τα περισσότερα views!