Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2013

την παράσταση «Πήτερ Παν» παρουσιάζει το θεατρικό εργαστήρι Σαντορίνης (12-13-14.7)

Την θεατρική παράσταση «Πήτερ Πάν» του J.M.Barrie παρουσιάζει η παιδική και εφηβική ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου Σαντορίνης (Θ.Ε.Σ.) υπο την διδασκαλία και την σκηνοθετική επιμέλεια της ηθοποιού και σκηνοθέτη, υπεύθυνής της, κ. Στέλλας Καραμπεροπούλου.






Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 12-13-14 και Ιουλίου στις 20.30 στον θόλο του Οινοποιείου Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 5 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες καθώς και για την .. ηλεκτρονική επιβεβαίωση της συμμετοχής σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του Θεατρικού Εργαστηρίου Σαντορίνης στο facebook, στην διεύθυνση:


Η Στέλλα Καραμπεροπούλου είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης και τα πολλά τελευταία χρόνια ως μόνιμη κάτοικος της Σαντορίνης διδάσκει τα παιδιά του νησιού θέατρο και υποκριτική, αρχικά με την υποστήριξη του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης, και στην συνέχεια, τα τελευταία τρία χρόνια, με την δημιουργία του Θεατρικού Εργαστηρίου Σαντορίνης.
Το Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης, με δεκάδες παιδιά και εφήβους στο δυναμικό του, έχει την έδρα του σε χώρο των εγκαταστάσεων του Δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου Σαντορίνης, όπου και πραγματοποιούνται τα μαθήματά του.

Οι εγγραφές ξεκινούν κάθε Σεπτέμβρη, με την έναρξη της κάθε νέας σχολικής περιόδου και ολοκληρώνονται τον Ιούλιο με την παρουσίαση μιας θεατρικής παράστασης την οποία παρουσιάζουν οι μαθητές και μαθήτριες του Εργαστηρίου.
Στο Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης πραγματοποιούνται μαθήματα θεάτρου και υποκριτικής για ενήλικες.

Υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια της κ. Καραμπεροπούλου έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής στην Σαντορίνη περισσότερες από 15 θεατρικές παραστάσεις με την συμμετοχή παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.