Τρίτη, Απριλίου 16, 2013

το κατάστημα Κωτσόβολος της Σαντορίνης δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη - 2 ευρώ ανα αγορά προιόντων άνω των 25, το διάστημα 15.4 - 11.5

Σύμφωνα με ενημέρωση από πλευράς του καταστήματος,

Το κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Κωστόβολος θα ενισχύσει το Πτωχοκομείο Θήρας προσφέροντας € 2 για κάθε αγορά άνω των € 50 αγορών των καταναλωτών.

Το κατάστημα της Νο1 Αλυσίδας Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στη Σαντορίνη θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας, ιδιαίτερα τώρα που συνολικά η κοινωνία αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, πήρε μια νέα πρωτοβουλία με σκοπό να ενισχυθούν άνθρωποι που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη.

Έχοντας τη βοήθεια των πελατών του το κατάστημα Κωτσόβολος Σαντορίνης, για κάθε αγορά αξίας από €50 και άνω, που θα πραγματοποιείται στο διάστημα από 15 Απριλίου 2013 έως και 11 Μαΐου 2013, θα προσφέρει €2 στο Πτωχοκομείο Θήρας για την υποστήριξη του σημαντικού του έργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί συνέχεια μιας σειράς πρωτοβουλιών του καταστήματος για την κοινωνία και το περιβάλλον που έως τώρα έχουν αγκαλιαστεί θερμά από τους πελάτες, τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού.

Με αφορμή την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας, o κ. Μάρκος Ζώρζος, Διευθυντής του καταστήματος Κωτσόβολος Σαντορίνης, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιες περιόδους, δύσκολες για πολλούς συνανθρώπους μας, να προσφέρουμε χειροπιαστή υποστήριξη σε όσους την έχουν ανάγκη. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για εμάς όσο και για το Πτωχοκομείο Θήρας το οποίο και θα ενισχύσουμε. Καλώ όλους τους πελάτες καθώς και τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας, να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο ώστε να κάνουμε τη ζωή όσων αντιμετωπίζουν δυσκολίες έστω και λίγο πιο εύκολη».