Τρίτη, Απριλίου 16, 2013

ο Ολυμπιακός νικητής του τελικού του Κυπέλλου στο βόλευ γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στην Σαντορίνη την ικανοποίησή τους εξέφρασαν αθλητές και παράγοντες των 4 ομάδων για την διαμονή τους και την χρήση των αθλητικών εγκαταστέσεων του νησιού...


Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ στην Σαντορίνη, σε έναν αγώνα - διαφήμιση τόσο για το νησί που τον φιλοξένησε όσο και για το γυναικείο βόλεϊ ως ιδανικό φινάλε μιας χρονιάς γεμάτης ανατροπές και συγκινήσεις.
Στο κατάμεστο κλειστό της Σαντορίνης, όπου οι οπαδοί των δύο ομάδων απέδειξαν ότι μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και σωστή οργάνωση, Ολυμπιακός και ΑΕΚ αγωνίστηκαν για την τελευταία κούπα της χρονιάς.
Κι αν η ΑΕΚ ήταν αυτή που έκανε καλύτερη εκκίνηση κατακτώντας το πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την 4η νίκη του εις βάρος της Ένωσης μέσα σε 13 ημέρες, κάνοντας την ανατροπή όπως ακριβώς και στον ημιτελικό με την Κηφισιά.

Κατα την διάρκεια της σύντομης παραμονής τους στο νησί αθλήτριες και των τεσάρων ομάδων επισκέφθηκαν το Δημοτικό σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο  των Φηρών και μίλησαν στους μαθητές για τις αξίες του αθλητισμού και το βόλεϊ.

Την πλήρη ικανοποίησή της για την υποδοχή και φιλοξενία των ομάδων και των αγώνων στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαντορίνης, εξέφρασε η Διοίκηση της ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) στον πρόεδρο του αθλητικού Οργανισμού Σαντορίνης κ. Κατζέλη.

Οι προετοιμασίες άλλωστε που είχαν γίνει από πλευράς της διοίκησης, των εργαζομένων καθώς και των εθελοντών (ενηλίκων και παιδιών) που κλήθηκαν να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια, απέδωσαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πέραν των παραπάνω που εργάστηκαν για την επιτυχή φιλοξενία και πραγματοποίηση των αγώνων, την ηχητική κάλυψή τους είχε αναλάβει ο τεχνικός ήχου – ηχολήπτης Μάνος Πρέκας, την μουσική επιμέλεια ο Αποστόλης Ξυγκάκης ενώ την προετοιμασία των χορευτικών (μαζορετες) η Κέλλυ Πατσιλινάκου (σχολή χορού : Kelly’s escouola de baille)