Το εστιατόριο Ελιά
και το οινοποιείο Κάναβα Ρούσσος μας προσκαλούν σε βραδιές
γευσιγνωσίας.
Ο ταλαντούχος Chef
Χρήστος Παπαγεωργίου δημιουργεί και ταιριάζει για εσάς 4 Ελληνικά πιάτα
με 4 ξεχωριστούς παλαιωμένους οίνους της Κάναβα Ρούσσου.
Κάθε Δευτέρα, από
τις 19:00 – 23:00 στο Καμάρι σας περιμένουμε για να γευτούμε μαζί τοπικές,
αληθινές γεύσεις .
Κόστος 22€. Προκρατήσεις
στο τηλ. +30 2286031138. Σας περιμένουμε
!
Ιt’s wine
o’clock !!!
Elia
Restaurant and Canava Roussos winery
invite you to a tasting experience of Greek culinary tradition and creativity. Chef
Chris Papageorgiou has designed for you a 4 courses menu which is beautifully
paired with 4 aged wines of Canava Roussos.
Every Monday,
between 7:00pm and 11:00am, in Kamari we welcome you to a Greek gastronomic
voyage. Cost is 22€. For reservations call us on +30
2286031138. Hope to see you there!
Ο Xρηστος Παπαγεωργιου γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και
σπούδασε τουριστικά με ειδικότητα στη μαγειρική. Προέρχεται
από οικογένεια μαγείρων και γι’ αυτό πάντα υπήρχε το μικρόβιο της
μαγειρικής μέσα του. Παρά το νεαρό της
ηλικίας του είναι ένας επαγγελματίας με
10χρονη εμπειρία στις κουζίνες των καλύτερων
εστιατορίων τις Ελλάδος. Σταθμός
τις επαγγελματικής του καριέρας είναι η συνεργασία του με τον σαντορινιό
βραβευμένο σεφ Χρύσανθο Καραμολέγκο που
τον θεωρεί μέντορα του!
Προτεραιότητα του είναι η
ποιότητα και η υψηλή αισθητική με σκοπό να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό
ουρανίσκο. Αυτό το στοίχημα
θέλει να κερδίσει και φέτος στο εστιατόριο ΕΛΙΑ του Βellonias Villas, στο Καμάρι, με ένα μενού βασισμένο
στα παραδοσιακά πιάτα της Ελλάδας συνδυάζει την απλότητα και το παραδοσιακό με
το gourmet και το σύγχρονο. Καθώς στα απλά κρύβεται η ουσία.
Η Κάναβα Ρούσσος, η παλαιότερη ΚΑΝΑΒΑ της Σαντορίνης,
ιδρύθηκε το 1836, με στόχο την παραγωγή παλαιωμένων οίνων υψηλής ποιότητας που
εκφράζουν με μοναδικό τρόπο τους χαρακτήρες των πολυάριθμων ποικιλιών της
Θηραϊκής αμπέλου. Η εμπειρία δεκαετιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, για να
εκφραστεί με συνέπεια, συνέχεια και απόλυτο σεβασμό η τέχνη της οινοποίησης
τους νησιού. Σήμερα, η Κάναβα Ρούσσου, ακολουθώντας πιστά την παραδοσιακή τέχνη
του νησιού, αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία και στοχεύει στη δημιουργία
παλαιωμένων οίνων με μοναδικές γεύσεις και αρώματα.
Chef
Chris Papageorgiou, born in Athens
in 1982, has studied Tourism and Culinary arts. Having a profound cooking
family heritage and despite his youth, he already has a 10year professional
experience in some of the best Greek restaurants. His goal, this year at ELIA
restaurant, is to create dishes that are minimal and with a Greek traditional
setting but also contemporary and original.
Canava
Roussos, the oldest on Santorini, was founded in 1836 to produce high quality
wines uniquely expressing the characters of the numerous varieties of Thiran
grapes.Decades of experience have passed from generation to generation so that,
with consistency, continuity and absolute respect, expression is given to the
island's art of wine-making.
Για τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες καθώς και την
ενημέρωση για το μενού, ευχαριστούμε το οινοποιείο Κάναβα Ρούσσος.
Η πρώτη βραδιά θα πραγματοποιηθεί απόψε Δευτέρα 11
Ιουνίου, στο εστιατόριο "Ελιά" στον παραλιακό πεζόδρομο στο Καμάρι.
Για περισσότερες πληροφορίες, για το αποψινό μενού καθώς
και για να δείτε ποιοί άλλοι θα είναι εκεί, μπορείτε να επισκεφθείτε την
διεύθυνση : https://www.facebook.com/events/374475285949958/