Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2012

Γ. Βλασερός, επίσκεψη στα 12νησα...

Στην Κάλυμνο, προκειμένου να συμμετάσχει στο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας της οποίας είναι μέλος, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο καρδιολόγος υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βλασερός. Ο κ. Βλασερός υπήρξε βασικός διοργανωτής αυτού του συνεδρίου, το οποίο επελέγη να είναι "ανοιχτό" προς κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη -όχι μόνο στους εξειδικευμένους γιατρούς.
Στα πλαίσια των εργασιών του συνεδρίου ο κ. Βλασερός συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη, με τον οποίο συζήτησε διάφορα πολιτικά -αλλά και τοπικά- θέματα.
Παράλληλα, παρευρέθη ως προσκεκλημένος σε συζήτηση με τηλεοπτική κάλυψη με όλους τους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα -Δημήτρη Κρεμαστινό, Νίκο Ζωΐδη και Κατερίνα Γαβαλά- όπου συζήτησαν και ανέλυσαν τις θέσεις και  την στρατηγική που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα. Ο Γιάννης Βλασερός στην τοποθέτησή του έκανε λόγο για "εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες" που περνάει η χώρα και υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ οφείλει να έχει μια "αξιοπρεπή παρουσία μέσα στο Κοινοβούλιο".