Τετάρτη, Ιουνίου 13, 2012

Συριζα – ΕΚΜ Κυκλάδων – πρόγραμμα περιοδειών ομιλιών στα νησιά

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συριζα – ΕΚΜ Κυκλάδων,

Με καθημερινές περιοδείες και ανοιχτές συγκεντρώσεις συνεχίζεται η επικοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τους πολίτες των νησιών των Κυκλάδων.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 12.6 ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος επισκέφθηκε την Κύθνο, ενώ την Τετάρτη θα βρίσκεται το πρωί στη Σέριφο, ενώ το βράδυ, στις 7μμ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο καφενείο του Μποχώρη στην Κίμωλο. Από την Πέμπτη θα βρίσκεται στη Μήλο.

Στην Αμοργό περιοδεύει την Τετάρτη 13/6, ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Πρωτονοτάριος, ενώ την Πέμπτη, στις 8:30μμ, θα μιλήσει σε ανοιχτή συνέλευση στην Κωμιακή, και την Παρασκευή στις 9μμ στην Απείρανθο της Νάξου.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Συριζα Κυκλάδων,


Την Πέμπτη 14/6 και ώρα 12 το μεσημέρι στο καφέ “ΑΚΤΑΙΟ” στον Αδάμαντα της Μήλου,  θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνάντηση-συνέντευξη με τα τοπικά μμε και τους πολίτες που επιθυμούν να παρευρεθούν. Στη συνάντηση θα παρευρίσκεται ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος.

Στην Άνδρο, σε ανοιχτές συγκεντρώσεις θα μιλήσει ο Γιάννης Μπασκόζος, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα,  την Πέμπτη στις 8:30΄στην παραλία Γαυρίου και την Παρασκευή την ίδια ώρα στην Πλ. Καϊρη στη Χώρα.

Στην Τήνο, την Παρασκευή στις 8:30μμ, στην Παλλάδα (μπροστά από την παιδική χαρά), θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με κεντρικό ομιλητή τον Στέλιο Παππά, μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού.

Στη Σύρο, την Παρασκευή στις 8μμ, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση-συζήτηση στο καφέ “ΠΑΝΘΕΟΝ” στην Πλ.Μιαούλη, με τον Ζώη Πεπέ, μέλος της Π.Σ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.