Επαναλαμβανόμενες συσκέψεις πραγματοποιούνται στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου με θέμα την καλύτερη υποστήριξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων.
Μια ακόμη πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παμπάκα παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Διεύθυνσης Εμπορίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσε η εμπορία και διάθεση των τοπικών προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στο ελαιόλαδο και το μέλι.
«Η διασφάλιση της ποιότητας κρίνεται ύψιστης σημασίας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η ποιότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό των προϊόντων μας» δηλώνει ο κ. Παμπάκας, τονίζοντας ότι μέσω των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφημίζεται και ο τόπος μας. Το μέλι και το λάδι προσδιορίζουν την ταυτότητα των νησιών μας. Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η διαπίστωση ότι κατά τους τελευταίους μήνες παρατηρείται ότι κάθε επισκέπτης φεύγοντας παίρνει μαζί του ένα βάζο μέλι και ένα μπουκάλι ελαιόλαδο.
Μια ακόμη πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παμπάκα παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Διεύθυνσης Εμπορίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσε η εμπορία και διάθεση των τοπικών προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στο ελαιόλαδο και το μέλι.
«Η διασφάλιση της ποιότητας κρίνεται ύψιστης σημασίας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η ποιότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό των προϊόντων μας» δηλώνει ο κ. Παμπάκας, τονίζοντας ότι μέσω των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφημίζεται και ο τόπος μας. Το μέλι και το λάδι προσδιορίζουν την ταυτότητα των νησιών μας. Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η διαπίστωση ότι κατά τους τελευταίους μήνες παρατηρείται ότι κάθε επισκέπτης φεύγοντας παίρνει μαζί του ένα βάζο μέλι και ένα μπουκάλι ελαιόλαδο.