Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2011

εκδρομές στην Πελοπόννησο απο το on lava

Το γραφείο OnLava διοργανώνει δύο εκδρομές στην Βόρεια Πελοπόννησο για τις εβδομάδες από 15 έως 20 Νοεμβρίου και από 22 έως 27 Νοεμβρίου 2011. Τα μέρη τα οποία θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε είναι τα εξής:
Αθήνα (Ακρόπολη και Αρχαιολογικό Μουσείο Ακρόπολης)
Νομό Αχαίας Πάτρα (κέντρο Πάτρας, Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, εργοστάσιο Αχάια Κλάους) Αίγιο (κέντρο Αιγίου, Ι.Ν Παναγίας Τρυπητής, Υδροβιότοπος Αλυκής, Ιερά Μονή Ταξιαρχών) Καλάβρυτα (Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, τόπο Θυσίας στο Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων από τους Γερμανούς)
Νομό Ηλείας Αρχαία Ολυμπία (Αρχαιολογικός χώρος, Μουσείο, Παραλία Κυλλήνης)
Νομό Φωκίδας Δελφούς (Αρχαιολογικό χώρο και Μουσείο, Παρνασσός)
Νομό Αργολίδας Ναύπλιο (κέντρο και παραλία Ναυπλίου, Παλαμίδι, Μπούρντζι) Μυκήνες (Αρχαιολογικό χώρο, Μουσείο) Επίδαυρο (Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου Επίδαυρο)
Νομός Κορινθίας Κόρινθο, Λουτράκι, Ισθμό Κορίνθου, Αρχαία Κόρινθο
Εκτός απ’ τα προγραμματισμένα μέρη που θα επισκεφτείτε, κατά τη διάρκεια των διαδρομών θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πανέμορφα τοπία και μέρη που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστα.

Το κόστος της εκδρομής είναι €325 το άτομο και περιλαμβάνει: εισητήρια Blue Star σε διακεκριμένη θέση (Σαλόνι VIP).  Όλες οι μετακινήσεις και συμμετοχή σε όλες τις εκδρομές με πολυτελές Λεωφορείο. Εισητήρια και Είσοδοι σε όλα τα μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους.
Διαμονή με ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο 4* στο Αίγιο η οποία περιλαμβάνει πρωινό και δείπνο και μια Ελληνική βραδυά.

Οι αναχωρήσεις θα γίνουν την Τρίτη 15 και Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 15:30 απ’ το λιμάνι του Αθηνιού, όπου θα είναι και το σημείο επιστροφής την Κυριακή 20 και Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 12:30 τα μεσάνυχτα.
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε 22860 21275 και 6946 373 421 ή στείλτε e mail στο info@OnLava.com
Για περισσότερες πληροφορίες www.onlava.com/onlava/index.php/el/travel/267-special-offers