Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

έκθεση Ορθόδοξου χριστιανικού βιβλίου

Ο ραδιοφωνικός Σταθμός "Ράδιο Ατλαντίς 104,5" και το Χριστιανικό Βιβλιοπωλείο Φηρών διοργανώνουν από την Παρασκευή 21 έως και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου την "1η Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου και Ειδών Θρησκευτικής Ευλάβειας" στον Πολυχώρο ΥΦΕΝ.
Στη διάρκεια του 3ημέρου στον πολυχώρο ΥΦΕΝ θα εκτίθεται πλούσιο υλικό από την ελληνορθόδοξη βιβλιογραφία και πλήθος ειδών θρησκευτικής ευλάβειας. Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ. και θα πλαισιωθεί από ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων,
την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 9:00 π.μ.: Έναρξη της έκθεσης, 6:00 μ.μ.: Επίσημα εγκαίνια της έκθεσης, Χαιρετισμός και Ομιλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ.κ. Επιφάνιου, 6:30 μ.μ.: απόδοση ύμνων επιλεγμένων από το CD και με τις φωνές της χορωδίας του Σ.Θ.Ι.Α.Σ. υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ναού κ. Νικόλαου Βαρβαρήγου,
το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ.: Επίδειξη Παρασκευής Πρόσφορου από την κ. Σοφία Αργυρού και ομιλία με θέμα: «Το Πρόσφορο, οι Συμβολισμοί και η Σημασία του στην Ορθόδοξη Εκκλησία»
την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ.: Ομιλία του Αρχαιολόγου – Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Θήρας, Αμοργού και Νήσων, πρωτοπρεσβήτερου Νικόλαου Σιγάλα με θέμα: «Η Χρήση των Ιερών Σκευών», 9:00 μ.μ.: Λήξης της έκθεσης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.