Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2011

Demilmar at Perissa!

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου θα κάνει το επίσημο opening το νέο lounge bar "Demilmar" στην παραλία της Περίσσας, το τελευταίο μαγαζί στην άκρη της παραλίας, κάτω απο το βουνό.
Πρόκειται για έναν ολοκαίνουργιο πολυχώρο επάνω στην άμμο, στον οποίο λειτουργούν εστιατόριο για φαγητό απο το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, μπουφές για πρωινά, καθώς και εστιατόριο a la carte, ενώ το βράδυ ο χώρος μετατρέπεται σε lounge bar on the beach με επιλεγμένη μουσική απο DJ’s και δροσιστικά ποτά που δημιουργούν μια αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης δίπλα στην θάλασσα.
Kατά την διάρκεια ολόκληρης της ημέρας στον πολυχώρο "Demilmar" και στην παραλία μπροστά από τις εγκαταστάσεις του μπορείτε να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες και τους άνετους καναπέδες του επάνω στην αμμουδιά.
Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα προνόμια που σας παρέχει ο πολυχώρος όπως free internet, info desk, καφέδες γλυκά και παγωτά, ένα παραδοσιακό ελληνικό καφενείο, κατάστημα δώρων, υπηρεσίες μασάζ και power yoga, ντουζιέρες και αλαξιέρες, ενώ στην παραλία υπάρχουν ειδικοί χώροι για beach volley, beach racket, καθώς και για θαλάσσια σπορ όπως diving and climbing.
Στον πολυχώρο παρέχονται υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και ναυαγοσώστη ενώ για όλους τους πελάτες των υπηρεσιών του "Demilmar" παρέχετε χώρος parking.
Για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860 85070

Πρόκειται για το "γνωστό" ακίνητο που δημοσιογραφικά μας είχε απασχολήσει στο παρελθόν, ιδιοκτησίας πρώην ΕΟΤ, νυν (αλλά οχι και ..αεί, αλλά, βλέπουμε...) ΕΤΑ, το οποίο ήταν εγκαταλελειμένο τα τρία τελευταία χρόνια αποτελώντας "εστία μόλυνσης και υποβάθμισης" της περιοχής -όπως χαρακτηριστικά αναφέραμε- και το οποίο τελικώς νοικιάστηκε και ανακαινίστηκε προσφέροντας στους πολλούς και φανατικούς της περιοχής λουόμενους, σειρά υπηρεσιών. Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία και συνέχεια στο νέο κατάστημα.