Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2011

Σύλλογος Εμποριτών - ανακοίνωση

Ο Σύλλογος των απανταχού Εμποριτών και Περίσσας ο «Άγιος Σπυρίδων» μας προσκαλεί την Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 21.00 στην συνεστίαση που διοργανώνει στο κέντρο «Αηδόνι», στον Εξωμύτη.
Θα παίξουν τα «αηδονάκια» μαζί με τον Σπύρο Βασσάλο στο βιολί, τον Γιάννη Βερύκοκο και την Άννα Μώρου στο νησιώτικο πρόγραμμα.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις δραστηριότητες και την κοινωνική προσφορά του Συλλόγου στην περιοχή και κοινότητα του Εμπορείου.
Παράλληλα, ο Σύλλογος μας ενημερώνει ότι και φέτος θα πραγματοποιηθεί η λειτουργία και το πανηγύρι της «παναγίας της Μεσιανής» στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού του Εμπορείου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναμένεται να προσφερθεί καλό φαγητό και άφθονο κρασί.
Το νέο ΔΣ του συλλόγου αποτελούν οι : Κατερίνα Καραμολέγκου πρόεδρος, Άννα Ζήρα αντιπρόεδρος, Μιχάλης Αναπλιώτης γραμματέας, Μαρία Βασάλου ταμίας, Φλώρα Καραμολέγκου, Μάρκος Σιγάλας και Απόστολος Καραμολέγκος, μέλη.
Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Συλλόγου έχει αποκατασταθεί το καμπαναριό και το ρολόι του ναού της «παναγίας του Ευαγγελισμού» στην πλατεία του οικισμού, έχει αναβιώσει το πανηγύρι της εκκλησίας «Παναγίας της Μεσιανής» στον παραδοσιακό οικισμό, ενώ πραγματοποιείται και η γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα στην περιοχή της Καλλιθέας στην Αθήνα.
Για πληροφορίες και προσκλήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 699 99 24 585