Σάββατο, Αυγούστου 06, 2011

"Εν πλώ στην Καλντέρα - Τραγούδια στη θάλασσα" - 6 χρόνια μετά

Την πραγματοποίηση της συναυλίας "Εν πλώ στην Καλντέρα - Τραγούδια στη θάλασσα" που για τελευταία φορά ανέβηκε (κυριολεκτικά!) το 2006 στο πλοίο "Νήσος Θηρασία" και ταξίδεψε τους ακροατές της στην μουσική και την θάλασσα, διοργανώνει και πάλι φέτος η βασική ομάδα των μουσικών που την είχε πρωτοπαρουσιάσει πριν αρκετά καλοκαίρια.

Η πρόσκληση απευθύνεται στους παλιούς και νέους φίλους της ομάδας των μουσικών που όπως μας είπαν αποφάσισαν να επαναλάβουν το "μουσικό - ταξιδιωτικό" εγχείρημά τους, ύστερα και απο παροτρύνσεις φίλων και γνωστών τους που τους είχαν απολαύσει μερικά χρόνια πριν.

Η μουσική παράσταση "Εν πλώ στην Καλντέρα - Τραγούδια στη θάλασσα" θα γίνει την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο F/B Νήσος Θηρασία την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Στην συναυλία θα συμμετάσχουν οι : Κωνσταντίνος Πελεκάνος - κιθάρα/τραγούδι, Χριστόφορος Γαβαλάς - κιθάρα, Νίκος Σουλιώτης - κρουστά, Λουκάς Κερκύρας - κοντραμπάσο. Μαζί τους: Τάκης Τζουνάκος - πιάνο/τραγούδι, Βασίλης Παναγιωτίδης - κιθάρα/φυσαρμόνικα/τραγούδι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει δικά του τραγούδια καθώς και επιλογές από τους Θ. Παπακωνσταντίνου, Σ. Μάλαμα, Ορφ. Περίδη, Χρ. Θηβαίο, Δ. Ζερβουδάκη, Τρύπες, Δ. Σαββόπουλο, Ν. Άσιμο, Π. Σιδηρόπουλο, Tim Buckley, Bob Dylan κ.α.

Η αναχώρηση του πλοίου θα γίνει στις 19:00 από τον Αθηνιό και στις 19:15 από το Λιμάνι των Φηρών και η επιστροφή στις 22:30.
Η εισοδος είναι στα 25,00 ευρώ με μεζέδες και κρασί, ενω εισητήρια μπορείτε να προμηθεύεστε απο το Pelican Travel στα Φηρά, τηλ. 22860 22220