Τετάρτη, Μαρτίου 24, 2010

www.ndsantorinis.gr
Το καλό να λέγετε.

Επειδή σας «στεναχώρησα» με τον «κούκο»
η αλήθεια είναι -κι ήθελα να το γράψω καιρό- οτι η δουλειά όσων υποστηρίζουν την ηλεκτρονική σελίδα της ΝΔ Σαντορίνης είναι πολύ καλή.
Η σελίδα είναι πάντα ενήμερη με ειδήσεις σχετικές με την ΝΔ, με τις παρεμβάσεις του κυκλαδίτη βουλευτή αλλά και γενικά κοινοβουλευτικές αποφάσεις σχετικές με το νησί και τις Κυκλάδες, καθώς και με παραμβάσεις μελών του κόμματος σε επίπεδο νησιού.
Και πάλι μπράβο για την συνεπέστατη δουλειά που κάνετε, και... αξίζει να αναφέρω μια κουβέντα που σε ανύποπτο χρόνο μου εχει πεί ο πρόεδρος της τοπικής κ. Πελέκης (σσ μεγάλο κομμάτι της σελίδας αποτελεί προσωπική μέριμνα του ίδιου) οτι «αν έχουμε κι εμείς ως μέλη κομμάτων μια υποχρέωση, αυτη είναι να αναδεικτύουμε τις ιδεολογικές διαφορές και τοποθετήσεις που έχουμε σε κάθε θέμα. να εμπνεουμε τον πολιτικό πολιτισμό». Και πρέπει να πώ οτι συμφωνώ, όσο κι αν τα πράγματα -πόσο μάλλον- σε περιόδους κρίσεων έχουν μια τάση «ισοπεδωτισμού».


η πολύ καλή φωτογραφία- μοντάζ ανήκει στην σελίδα :
http://salata.files.wordpress.com/2007/08/lidl_nd.jpg



σωστό κι αυτό,
που είναι η "τοπική" σελίδα του κυβερνόντος κόμματος που ευαγγελίζετε κιόλας την "ηλεκτρονική διακυβέρνηση"; ... (κρίμα... θα μπορούσαμε -σε τοπικό επίπεδο βεβαίως βεβαίως - να κυβερνιόμαστε ηλεκτρονικά..)