Δευτέρα, Μαρτίου 22, 2010

«Θα πάω με τον Νίκο» σκέφτηκε και αποφάσισε ο Μιχάλης Λαγκαδάς και το ανακοίνωσε σε συνεντευξή του την περασμένη βδομάδα. Δεν μπορεί, θα το σκέφτηκε, αλλά δεν το είπε, οτι, «επιτέλους, να συμπορευτώ και με κάποιον απο χωριό μου..!»
Ο κ. Λαγκαδάς κατηγόρησε την δημοτική αρχή για «αδιαφάνεια, υπανάπτυξη και έλειψη φαντασίας» λόγοι που όπως είπε τον οδήγησαν στην παραίτησή του, «ειδικά το τελευταίο με πλήγωσε πολύ» -σσ αυτό με την φαντασία- ανέφερε ο κ. Λαγκαδάς για να συμπληρώσει οτι ο Δήμος Θήρας ούτε στην πιο τρελή του φαντασία δεν θα μπορούσε να φανταστεί οτι θα του επιβληθεί πρόστιμο 160.000 ευρώ...
Την επομένη μέρα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπροσώπους του Τύπου στην ταβέρνα «τα μπακαλιαράκια» (όπου συναντήθηκαν τυχαία χωρίς να εχουν κλείσει προηγουμένως ραντεβού) εξομολογήθηκε οτι πιο πολύ απ όλα τον πλήγωσε το γεγονός πως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει εναν χώρο που παραδοσιακά ανήκε, τον σοσιαλιστικό, στον οποίον με πάθος είχε υπηρετήσει.
Κατα την διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, μας αποκάλυψε οτι οτι πρωτού το πάρει απόφαση εξομολογήθηκε «την αμαρτία του» του στον πνευματικό του (πολιτικό πατέρα βέβαια..) να εγκαταλήψει δηλαδή τον σοσιαλιστικό χώρο αλλά και πρώην συντρόφους σε ανάλογους ιδεολογικούς αγώνες, για να πάρει την απάντηση οτι «δεν πειράζει, γιατί όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο σοσιαλισμό» (απο όπου και να πάς δηλαδή εκεί καταλήγεις).