Τετάρτη, Μαρτίου 24, 2010

Τα νέα «του κλειστού»
που.. είναι τόσα πολλά που δεν προλαβαίνεις να τα παρακολουθείς, που να γράφεις κιόλας...

Συγκεντρωτικά, απο τις ανακοινώσεις που έχουμε λάβει απο τον ΔΑΟΣ μαθαίνουμε οτι,

Η πιο «τρελή» αγωνιστική ήταν η 4η του πρωταθλήματος basket. Το All Star Best συνεχίζεται στο ΔΑΟΣ με την εξέδρα να κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε αγώνα ενώ οι ομάδες με τους μικρότερους, ηλικιακά, παίκτες κερδίζουν το χειροκρότημα για τις πολύ καλές επιδόσεις τους.

Επίσης, ο ΔΑΟΣ «τρέχει» κι εναν διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή και μπασκετμπολίστα που πέρασε από τα γήπεδα της Σαντορίνης. Η ψηφοφορία διεξάγετε μέσα από τις σελίδες του http://www.daos.gr/ κι όσοι θέλετε μπορείτε να ψηφίσετε! Η βράβευση θα γίνει με τη λήξη του τουρνουά basket στις 2 Μαΐου.
«Ο ΔΑΟΣ δεν είναι ένας ψυχρός αθλητικός μηχανισμός που παρέχει στέγη σε αθλητές, αλλά παράληλα φροντίζει και έχει συναίσθηση του ρόλου του» λέει για την πρωτοβουλία ο πρόεδρος του Κλειστού Μανόλης Ορφανός.


Χθές Τρίτη 23/03 το ολοκλήρώθηκε η ψηφοφορία για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στο Τοπικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 17:30, στη «γιορτή του ποδοσφαίρου» τον τελικό του πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας του Καρτεράδου και του Πύργου θα γίνει η απονομή του κυπέλου και η απονομή του χρυσού παπουτσιού.
Ο ΔΑΟΣ έχει προγραμματίσει για την εκδήλωση πολλές εκπλήξεις εφόσον πρόκειται για την κορυφαία στιγμή του ποδοσφαίρου στη Σαντορίνη η οποία θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα τελειώσει μετά το σφύριγμα της λήξης του τελικού που θα αναδείξει την καλύτερη ομάδα για το 2010.

«Καταπληκτική άμυνα, αστοχία στην επίθεση!»
σχολίασε ο ΔΑΟΣ για το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ της γυναικείας ομάδας βόλευ της Νάξου και του Ήφαιστου της Σαντορίνης για το πρωτάθλημα Κυκλάδων που έγινε στις 13 του Μάρτη.
Η ομάδα του δικού μας Ηφαίστου, μπορεί να έχασε τον αγώνα αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις μιας και η εξέδρα ήταν γεμάτη.
«Αγωνιστικά, η ομάδα πήγε καλά αλλά την πρόδωσε η επίθεση», σύμφωνα με τον προπονητή του Ήφαιστου, Σπύρο Κελμάερ που είπε επίσης οτι «η ομάδα έπεσε σε κακή μέρα» (μπορεί να έπερεπε να φωνάζετε κι εσείς παραπάνω απο την αρχή!)

Αθλητισμός για όλους...! (σπευσατε οι εγγραφές ξεκίνησαν)
Ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα που θα εισάγει, γυναίκα και παιδί στον αθλητισμό ξεκινά αυτό το μηνά το «κλειστό» με την προοπτική να φέρει παιδιά και γυναίκες κοντά στον αθλητισμό.
Πρόκειται για το πρόγραμμα «Αθλητισμός για όλους» διάρκειας 3 μηνών το οποίο ξεκινά σε λίγες μέρες και χωρίζεται σε 2 ενότητες:
α) Παιδί και Αθλητισμός και
β) Αθλητισμός και Γυναίκα.
Ημερομηνία έναρξης των τμημάτων του προγράμματος είναι η 23 Μαρτίου 2010 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες όπως και να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στη γραμματεία του ΔΑΟΣ στο Κλειστό Γυμναστήριο ή να τηλεφωνήσουν στο 22860 24828.
Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για το πρόγραμμα είναι ότι για πρώτη φορά περιλαμβάνει τις πιο σύγχρονες τεχνικές άθλησης τόσο για το παιδί, κάνοντας χρήση των εγκαταστάσεων του Κλειστού σε όλα τα αθλήματα, όσο και για τη γυναικά με ολοκληρωμένα προγράμματα αεροβικής, μυικής ενδυνάμωσης με στατικές ισομετρικές ασκήσεις και πρόγραμμα πιλάτες.

Στις 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο εξοπλισμός του Ιατρείου του Κλειστού Γυμναστηρίου, με την δωρεά του απαραιτήτου υλικού από την εταιρεία MOBIACARE Σαντορίνης η οποία ξεπερνώντας τη βασική προμήθεια συμβατικού υλικού πρώτων βοηθειών πρωτοπόρησε προμηθεύοντας 2 extra συσκευές για τα δυσκολότερα ιατρικά περιστατικά καλύπτοντας πλήρως την ασφάλεια των αθλούμενων στο ΔΑΟΣ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΑΟΣ,
Η MOBIACARE που δραστηριοποιείται στο νησί με κατάστημα στην Μεσαριά, με την προμήθεια ειδών νοσηλείας, ιατρικού εξοπλισμού, αθλητιατρικών και ορθοπεδικών ειδών στον τομέα της υγειάς, φροντίδας και περίθαλψης ασθενών, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του ΔΑΟΣ γνωρίζοντας τη σημαντικότητα του εξοπλισμού του Ιατρείου του γυμναστηρίου.
Η εταιρία σχετικά με την προμήθεια του εξοπλισμού ανέφερε ότι η κοινωνική προσφορά γίνεται για τα παιδιά και τους ενήλικες που αθλούνται στο ΔΑΟΣ θέλοντας να συμβάλλει κι αυτή στην υλοποίηση καλύτερων υποδομών στον αθλητισμό.
Η παραλαβή και τοποθέτηση του ιατρικού εξοπλισμού έγινε στο Ιατρείο του Κλειστού Γυμναστηρίου οπού δόθηκαν οι βασικές οδηγίες για την χρήση των ηλεκτρονικών υλικών από την υπεύθυνη και ιδιοκτήτρια του καταστήματος Σαντορίνης κα Πόπη Δαρζέντα.


Προληπτικό τεχνικό έλεγχο στην οροφή του Κλειστού Γυμναστηρίου έκανε με δική της πρωτοβουλία αποδεικνύοντας την ευαισθησία της σε θέματα ασφάλειας και πρόληψης, η κατασκευάστρια εταιρεία «Πολύγωνο».
Οι τεχνικοί της εταιρείας που πραγματοποίησε την μελέτη και κατασκευή του κλειστού σταδίου, βρέθηκαν στο Κλειστό και πραγματοποίησαν έλεγχο σε όλα τα μεταλλικά τόξα του χωροδικτυώματος καθώς και σε όλους του χώρους του κτηρίου που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των επισκεπτών και των φιλοξενούμενων.


Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί και ημιτελικοί μπάσκετ κορασίδων Κυκλάδων.
Στο πρωτάθλημα η Σαντορίνη συμμετέχει και με τις δυο ομάδες basket κορασίδων τον Άτλαντα και τον Ήφαιστο.

Για τα αποτελέσματα των αγώνων σας παραπέμπουμε στην σελίδα του ΔΑΟΣ στο http://www.daos.gr/

Άξίζει όμως να αναφερθούμε στην συμμετοχή του Κώστα Παπαδημητρόπουλου στον τελικό των εφήβων που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Σύρο και διαιτήτευσε με μεγάλη επιτυχία.
Ο Κώστας Παπαδημητρόπουλος έχει καταξιωθεί ως διαιτητής στις Κυκλάδες με πολλές συμμετοχές σε τοπικά πρωταθλήματα αλλά και πανελλαδικούς αγώνες, και «σφύριξε» και στους ημιτελικούς των Κυκλάδων το Σαββατοκύριακο που πέρασε.