Τετάρτη, Απριλίου 22, 2015

πολλές και ελκυστικές οι προσφορές ελληνικών τουριστικών γραφείων σε κατοίκους της χώρας για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος στην Σαντορίνη

Πολλές και ελκυστικές εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα οι προσφορές ελληνικών τουριστικών γραφείων στο εγχώριο κοινό για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος σε ότι αφορά προτάσεις διακοπών στην Σαντορίνη.

Πολλά ταξιδιωτικά γραφεία ενημερώνοντας κι επικαιροποιόντας τις προσφορές τους προτείνουν την Σαντορίνη μεταξύ των επιλογών τους σε ότι αφορά τα ταξίδια για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος το διάστημα 29.5- 1.6.2015.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις επαγγελματιών του χώρου η εσωτερική τουριστική κίνηση μπορεί να χαρακτηριστεί υποτονική μέχρι στιγμής και σε ότι αφορά τις κρατήσεις, πλην όμως χαρακτηρίζεται από αποφάσεις της «τελευταίας στιγμής» μιας και οι εσωτερικές μετακινήσεις είναι εύκολες και δεν απαιτούν μακροπρόθεσμο προγραμματισμό, ενώ οι όποιες «απώλειες» ισοσκελίζονται από την αυξημένη κινητικότητα, τον ενδιαφέρον, την ζήτηση αλλά και τις κρατήσεις από το εξωτερικό, που αποτελεί άλλωστε και το «κοινό στόχο» του ελληνικού τουρισμού.