Τετάρτη, Απριλίου 22, 2015

τα 5 καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σύμφωνα με το helpmetravel.gr


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει,

Στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης εκτός από την απίστευτη φυσική ομορφιά της και τη διασκέδαση, μπορείτε να απολαύσετε εξίσου και πολύ καλό φαγητό, το οποίο θα συμπληρώσει με τον πιο γευστικό τρόπο τις διακοπές σας. Το νησί είναι ένα πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα της ελληνικής γαστρονομίας και έχει να προσφέρει εξαίσια πιάτα στους επισκέπτες στα διάφορα εστιατόρια και ταβέρνες που μπορείτε να συναντήσετε σε όλο το νησί.
Αλλά επειδή οι επιλογές που έχει κανείς είναι πάρα πολλές αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τα 5 καλύτερα εστιατόρια τα οποία πρέπει να επισκεφθείς.

1. Μεταξύ Μας
Καταπληκτικά υλικά από την ελληνική γη συνθέτουν ένα gourmet μενού σε άψογες τιμές. Ένας χώρος ζεστός τόσο μέσα όσο και έξω, στη μικρή αυλή που διαθέτει, σας περιμένουν να απολαύσετε τις παραδοσιακές γεύσεις με επιρροές από τη ντόπια αλλά και την κρητική κουζίνα.
2. Ανώγι
Στο Ανώγι θα συναντήσετε ένα ωραίο φιλικότατο περιβάλλον το οποίο συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Το υπέροχο φαγητό το οποίο οι chef επιμελούνται με μεράκι αγγίζει την τελειότητα και όλα αυτά χρησιμοποιόντας μόνο αγνά ντόπια υλικά.

3. To Psaraki
Ένα εστιατόριο με υπέροχη θέα στην θάλασσα και στο λιμανάκι της Βλυχάδας. Οι γεύσεις των πραγματικά υπέροχα γευστικών πιάτων του και ειδικά των θαλασσινών, ξεφεύγουν από τις κλασικές γεύσεις μιάς συνηθισμένης ταβέρνας
4. Argo Restaurant
Ίσως το πιο όμορφο εστιατόρια στα Φηρά με την πιο υπέροχη θέα. Οι παραδοσιακές σαντορινιές γεύσεις μαγειρεμένες με αγάπη και το ντόπιο κρασί σίγουρα θα σας προσφέρουν μία αξέχαστη γευστική εμπειρία.
5. La Maison
Το La Maison είναι ένα από τα γνωστά εστιατόρια του νησιού το οποίο επισκέπτονται τόσο έλληνες αλλά καί ξένοι τουρίστες. Δοκιμάστε και εσείς τα υπέροχα gourmet πιάτα του με φόντο την εκπληκτική θέα του νησιού!