Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26, 2014

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΟΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΚΕ - δύο πλέον τα Θηραϊκά μέλη της

Μετά τον Κωνσταντίνο Παπαδημητρόπουλο πλέον και η Βασιλική Κασάπη αποτελεί μέλος της ΟΔΚΕ μετά την επιτυχημένη αξιολόγηση της στα prostage της Ερέτριας Έυβοιας μετά το πέρας των εργασιών του 32ου Ετήσιου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης της ΟΔΚΕ 2014 , για τους αξιολογημένους διαιτητές Α2 - Β΄ -  Γ΄  Εθνικής κατηγορίας και τους επιτυχόντες διαιτητές από το προστάζ 2014 .

Φαίνεται λοιπόν πως απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειες και η σκληρή δουλειά για την πολλά υποσχόμενη referee, η οποία μετά από μια επίπονη προετοιμασία με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου Παπαδημητρόπουλου ανήκει στους πίνακες Εθνικών κατηγοριών της ΟΔΚΕ.

Οι Σύνδεμος Κυκλάδων δυναμικά στις τάξεις της ΟΔΚΕ

Ο Σύνδεσμος Κυκλάδων πρόσθεσε ακόμα ένα νέο μέλος στην ΟΔΚΕ και στην Γ' Εθνική κατηγορία, τον κ. Μάριο Κιουλάφα που κι αυτός πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις για  την τοποθέτησή του στις εθνικές κατηγορίες της ΟΔΚΕ και πλέον μετράει 5 ενεργούς διαιτητές στις Εθνικές κατηγορίες (Κ.Παπαδημητρόπουλος (Θήρα) 2010 , Μ.Μαρουδιάς (Σύρος) 2011, Π.Ισιγώνης (Πάρος) 2012 , Β.Κασάπη (Θήρα) 2014 , Μ.Κιουλάφας (Πάρος) 2014)


Κείμενο : Κωσταντίνος Παπαδημητρόπουλος