Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 24, 2014

νεότερες (23.9) διευκρινήσεις από τον αντιδήμαρχο κ. Κυριαζή

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του αντιδημάρχου κ. Κυριαζή που ακολουθεί την προ ημερών ανακοίνωσή του σχετικά με θέματα της αρμοδιότητάς του,

Σε απάντηση ερωτημάτων που προέκυψαν με την ανακοίνωσή μου από 22.9.2014, θέλω να διευκρινίσω τα εξής:

1. Η ανακοίνωσή μου αφορά θέματα που προέκυψαν καθαρά και μόνο στον τομέα μου και σε δικές μου αποφάσεις, στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα που υπηρετώ τα κοινά από τη θέση του Αντιδημάρχου.
2. Αφορά επίσης όσους εξωγενώς εμπλέκονται σε μη νόμιμες συμπεριφορές και ενέργειες που στοχεύουν σε μικρά ή μεγάλα συμφέροντα και βλάπτουν τον τόπο μας.
3. Ο κ. Δήμαρχος φυσικά και είναι ενήμερος και με την συγκατάθεσή του επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις. Είναι γνωστό σε όλους η έντιμη και διαρκής προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμαρχος ώστε ο τόπος να ευημερεί με πολίτες χαρούμενους χωρίς προβλήματα.
4. Θέλω να κάνω γνωστό ότι οι όποιες πιέσεις ασκήθηκαν, έπεσαν στο κενό και αν τυχόν υπάρξουν ξανά, θα έχουν την ίδια τύχη, με μία βασική διαφορά: στην ανακοίνωση που πιθανόν να υποχρεωθώ να κάνω, θα αναφέρονται τα ονόματά των οποίων εμπλέκονται και τι ακριβώς θέλουν και επιδιώκουν.