Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26, 2014

έντονο ενδιαφέρον για τις εκθέσεις της Νορβηγίας και της Φινλανδίας τον Ιανουάριο του 2015

Ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί - από τους δημοφιλέστερους στις επιλογές των Νορβηγών και των Φιnλανδών όπως η Κρήτη και η Ρόδος, καθώς και μεμονωμένες ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις δηλώνουν το παρόν στις δύο αγορές με τη συμμετοχή τους στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού της REISELIVSMESSEN (Όσλο) και της ΜΑΤΚΑ (Ελσίνκι).

Η παρουσίαση της Ελλάδας στις δύο εκθέσεις, θα είναι ιδιαίτερα δυναμική και στοχευμένη, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος, από την αυξημένη ζήτηση στις εν λόγω αγορές για τη χώρα μας, των τουριστικών επαγγελματιών που προσβλέπουν στην ενίσχυση της παρουσίας τους και στην περαιτέρω αύξηση της κίνησης κατά την περίοδο του 2015.

Η διεθνής έκθεση τουρισμού της Νορβηγίας θα πραγματοποιηθεί στις 09-11.1.2015  και αναμένεται να προσελκύσει τουλάχιστον 45.000 επισκέπτες.

Αμέσως μετά η έκθεση της Φινλανδίας στις 15–18.1 με εκπροσώπηση από τουλάχιστον 81 χώρες ακολουθεί για να παρουσιάσει στους 67.000 και πλέον επισκέπτες της νέες προτάσεις διακοπών και περισσότερες επιλογές. 



Περισσότερες πληροφορίες για τις εκθέσεις μπορείτε να δείτε στην σελίδα : http://www.panoramagreece.com/