Παρασκευή, Μαΐου 09, 2014

ανακοίνωση του απερχόμενου ΔΣ του Α.Ο. Θήρας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Το απερχόμενο Δ.Σ.  του Αθλητικού  Ομίλου Θήρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει:
Όλες τις αθλήτριες του Ομίλου και το προπονητικό team για την υποδειγματική  συνεργασία και  την απαράμιλλη αγωνιστική  ευσυνειδησία που υπέδειξαν καθ όλη την διάρκεια της θητείας του απερχόμενου Δ.Σ η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την πραγματικά αξιοθαύμαστη πορεία της ομάδας που την οδήγησαν στα σαλόνια της Α1 Εθνικής  Κατηγορίας volley  Γυναικών.

Τον Δήμο Θήρας  και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο ,   το ΔΑΠΠΟΣ  και όλους τους χορηγούς της ομάδας  που την στήριξαν οικονομικά  και την βοήθησαν τα μέγιστα για να για να πραγματοποιήσει  το άπιαστο όνειρο της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Πάνω απ όλους όμως αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλον τον φίλαθλο κόσμο της Σαντορίνης  που αγκάλιασε ενωμένος την ομάδα  και την    στήριξε τόσο   στους εντός  όσο και στους εκτός έδρας αγώνες της .

Η στήριξη τους ήταν πραγματικά πολύτιμη  και τους αναλογεί ένα μεγάλο μερίδιο από τις επιτυχίες του συλλόγου.

Τέλος  σαν απερχόμενο Δ.Σ.  ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα και να διατηρήσει την μέχρι τώρα ανοδική της πορεία.

Το απερχόμενο Δ.Σ  του Α.Ο  Θήρας

Συνολάκης  Γεώργιος   πρόεδρος
Σιγάλας  Γεώργιος        Αντιπρόεδρος
Μέντας  Αθανάσιος       Γ. Γραμματέας
Γκινοσάτης  Δημήτρης   Ταμίας

Οι εκλογές στον Α.Ο. Θήρας πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 7.5

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εκλογών πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Γιώργος Σκοπελίτης, δεύτερος ο Γιώργος Σπυριδάκης, ενώ ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Συνολάκης στην έκτη θέση.

Το αποτέλεσμα των εκλογών έχει ως εξής :
1. Σκοπελίτης Γεώργιος, 2. Σπυριδάκης Γεώργιος, 3. Πρέκα Τριτιανή, 4. Συρίγος Ιωάννης, 5. Γκινοσάτης Δημήτριος, 6. Συνολάκης Γεώργιος, 7. Μέντας Αθανάσιος, 8. Σιγάλας Γεώργιος

Οι αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. θα γίνουν την Παρασκευή 9.5