Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

ευχαριστήριο του προέδρου του λιμενικού ταμείου Θήρας σε όλους όσους συμμετείχαν στην αντιμετώπιση του περιστατικού του πλοίου Πρέβελης

Σύμφωνα με το κείμενο,

Αγαπητοί συνάδελφοι επιθυμώ από καρδιάς να σας επαινέσω, να σας ευχαριστήσω, για την άψογη διαχείριση όλου του περιστατικού με το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ στο νησί μας.

Δεν είπαμε πολλά, δύο κουβέντες ναυτικές από καρδιάς είπαμε, μιλούσανε τα μάτια σας. Σας θαύμασα, πιστέψτε με για την ψυχραιμία σας, την ηρεμίας σας, την ομορφιά της ψυχής που ένιωσα, μέσα από την καρδιά ενός ανθρώπου που έχει αντιμετωπίσει χειρότερες καταστάσεις και το κυριότερο είδα την ικανοποίηση από το αίσιο τέλος του συμβάντος.
Τα είδα όλα…. Μίλησε η ναυτική μας ψυχή. Βέβαια στην άπταιστο νοηματική διάλεκτο τη δική μας.
Σας εύχομαι από καρδιάς ποτέ ξανά τέτοια περιστατικά, ΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ..! Καλά ταξίδια με ήρεμες θάλασσες…
Για αυτό απαιτείται περισσότερη φροντίδα από τους διοικούντες και πολλή αγάπη… την χρειάζεστε!
Ήταν όλο το νησί δίπλα σας. Ο Πέτρος με το ναυαγοσωστικό «ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ», οι Λεμβούχοι, το Λιμεναρχείο, ο Δήμος με τον Δήμαρχο, η Πολιτική Προστασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ήταν όλος ο κόσμος εκεί.
Ευχαριστώ και τον Ύψιστο που οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές, όπως και τον Αίολο και τον Ποσειδώνα… είναι παραπονιάρηδες.
Επίσης, θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσω και την υπάλληλο του πρακτορείου στον Αθηνιό για την πλήρη ενημέρωση σ’ όλους. Σε ευχαριστώ, προσωπικά και δημόσια, για την επικοινωνία και ενημέρωση που είχα.
Ο Αγ. Νικόλας να είναι πάντα δίπλα σας.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς…

Γεώργιος Δαρζέντας