Τρίτη, Μαΐου 06, 2014

“το βιβλίο των θρύλων” παιδική θεατρική παράσταση 5-8.5 στο Villagio στο Καμάρι

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών,

Μετά τη μεγάλη περυσινή επιτυχία του θεατρικού έργου «Το Μικρό Κολοκυθάκι», το οποίο παρακολούθησαν, δωρεάν, 1450 παιδιά και γονείς, η εταιρεία παραγωγής «Εργοστάσιο Ονείρου» παρουσιάζει το έργο “Το Βιβλίο των Θρύλων”. Πρόκειται για μια καινούρια παιδική θεατρική παράσταση που θα παρουσιαστεί στη Σαντορίνη και πάλι με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας και πολλών τοπικών χορηγών.

Συγκεκριμένα θα δοθούν 7 παραστάσεις, 5, 6, 7 και 8 Μαΐου 2014 -6 πρωϊνές για τα παιδιά και 1 επίσημη απογευματινή για τους χορηγούς και το κοινό- στον κινηματογράφο Villagio στο Καμάρι.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας και η παρακολούθησή τους καθώς και η μεταφορά των παιδιών με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Θήρας στον χώρο που θα πραγματοποιηθούν, θα είναι δωρεάν. 

Ο προγραμματισμός του πότε θα παρακολούθησε κάθε σχολείο την παράσταση, θα γίνει με την συνεργασία των σχολείων και των διοργανωτών της. 

Σκοπός του έργου πέραν της ψυχαγωγίας είναι να αφυπνίσει τα παιδιά ώστε να καταλάβουν μέσα από κωμικό και έξυπνο τρόπο, την επικινδυνότητα που κρύβει η απότομη εξέλιξη της τεχνολογίας. Το Ιντερνέτ έχει μπει για τα καλά τόσο στη ζωή των ενηλίκων, όσο και των μικρών παιδιών που ξεκινούν να το χρησιμοποιούν. Τι συμβαίνει όμως όταν αυτό το κατά τα άλλα πολύτιμο και διασκεδαστικό εργαλείο, έχει σημαντικές επιπτώσεις στα παιδιά; Πόσο ευθύνεται η τεχνολογία για την απομόνωση τους; Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια πήραν την θέση των ομαδικών παιχνιδιών που ως κύριο στόχο είχαν την συνεργασία και την επικοινωνία. Το βιβλίο των θρύλων έρχεται να ψιθυρίσει στα αυτιά των παιδιών αξίες που κινδυνεύουν να χαθούν!

Για περισσότερες πληροφορίες, χορηγίες κλπ στο τηλέφωνο 6977258000