Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

στο ελληνορωσικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 24.4 στην Αθήνα συμμετείχε ο πρόεδρος του Σωματείου Τουριστικών Επιχειρήσεων Νότιας Σαντορίνης κ. Γαλανός

Σύμφωνα με ανάρτηση και ενημέρωση της σελίδας : http://southsantorini.com/ του Σωματείου Τουριστικών Επιχειρήσεων Νότιας Σαντορίνης,

Κατόπιν πρόσκλησης του Ρωσικού Tour Operator Labyrinth και του Le Grand Group of Companies, ο Πρόεδρος του Σωματείου Τουριστικών Επιχειρήσεων Νότιας Σαντορίνης κ. Μ.Γαλανός παρευρέθη την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 στο Ελληνο-Ρωσικό Συνέδριο Greek Forum, το οποίο διοργανώθηκε στο  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Αντικείμενο του συνεδρίου ήταν το καλωσόρισμα του Ρωσικού Tour Operator Labyrinth και η ανάπτυξη της Ελληνο-Ρωσικής τουριστικής αγοράς. Το συνέδριο παρακολούθησαν περίπου 1000 άτομα, πολλοί δημοσιογράφοι από εγχώρια και διεθνή μέσα ενημέρωσης και ταξιδιωτικοί πράκτορες από Ρωσία, Αρμενία, Γεωργία και Ουκρανία.

Στο συνέδριο παρευρέθησαν επίσης η Υπουργός Τουρισμού,κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. , ο Πρόεδρος του ΞΕΕ, ο Πρόεδρος της AEGEAN Airlines κ. Ε.Βασιλάκης, η ιδιοκτήτρια του Labyrinth κα Τατιάνα Ζότοβα, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Le Grand, κα Σαπουνάκη και ο Διευθυντής του Le Grand Travel Σαντορίνης, κ. Χρήστος Αποστόλου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας, καθώς και της ευρύτερης Νότιας περιοχής. Τέλος αντιπροσωπία των πρακτόρων σε συνεργασία με τον Διευθυντή κ. Αποστόλου και το σωματείο μας δεσμεύτηκαν να ταξιδέψουν το Μάιο στη Σαντορίνη για μια ενδεχόμενη συνεργασία που αφορά  τη σεζόν 2015.