Παρασκευή, Μαΐου 09, 2014

με την παρέλαση των αθλητών ξεκίνησε χθες Πέμπτη 8/5/14 στη 13.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών 2014 παρουσία επισήμων

Με επιδείξεις αυτοάμυνας, 27 αγώνες σε ring και 3 knock down ξεκίνησε η δράση στο ΔΑΠΠΟΣ!
Με την παρέλαση των αθλητών ξεκίνησε χθες Πέμπτη 8/5/14 στη 13.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών 2014 παρουσία επισήμων.

Οι αποστολές των 30 χωρών που συμμετέχουν στους αγώνες παρέλαβαν αναμνηστικά και τιμητικές πλακέτες.

Στην τελετή έναρξης μίλησαν ο κ. Ζώρζος, Δήμαρχος Θήρας, ο κ. Καντζέλης, Πρόεδρος Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και υπεύθυνος της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας, κ. Μάϊνας καθώς και ο Αντιπρόεδρος της WPKA και Παγκόσμιος Πρόεδρος του αθλήματος Kowat Alrami κ. Κassas και ο Αντιπρόεδρος της ISDO.

Το πρόγραμμα των αγώνων άρχισε στις 14.00 με επιδείξεις αυτοάμυνας, όπου προκρίθηκαν αθλητές από τον Λίβανο, την Ιταλία, την Ουκρανία και την Ελλάδα.

Στους 27 αγώνες σε ring που ακολούθησαν, από τις 15.00 έως τις 20.30,  συμμετείχαν αθλητές από την Ισπανία, τον Λίβανο, το Κατάρ, την Ιορδανία, τη Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν, την Αυστραλία, την Αλγερία, το Νεπάλ, την Τσεχία, την Ουκρανία και την Ελλάδα.

Για σήμερα Παρασκευή 9/5/14 οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 12.00 έως και τις 21.00. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι Παπαϊωάννου Παναγιώτης, Διακογεωργίου Άγγελος, Ορφανός Ιωάννης, Στρατήγης Δημήτριος, Λιβανός Ιωάννης, Λιβανός Νίκος, Δρακόπουλος Δημήτριος, Μουνγκός Παναγιώτης, Θεοδωρόπουλος Νίκος και Ασημομύτη Μαρία.

Το βίντεο της έναρξης του πρωταθλήματος καθώς και φωτογραφίες από την εκδήλωση,  μπορείτε να δείτε εδώ :