Τετάρτη, Μαΐου 07, 2014

συνέντευξη του Γ.Γ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης με αφορμή το παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοάμυνας που πραγματοποιείται στην Σαντορίνη ( 6-11.5)

Ο Γ.Γ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Ανδρέας Πατηνιώτης με αφορμή την διοργάνωση στην Σαντορίνη του “Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών”,  παραχώρησε συνέντευξη η οποία θα μεταδοθεί από 35 ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.
Στην συνέντευξή του ο κ. Πατηνιώτης αναφέρεται στην σημαντική διοργάνωση που έχει την χαρά να φιλοξενεί η Σαντορίνη, σημειώνοντας πως είναι η πρώτη φορά που το νησί φιλοξενεί μια διεθνούς εμβέλειας διοργάνωση.

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Οργανισμός Θήρας σας ενημερώνει πως Ο ΔΑΠΠΟΣ σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας ISDO (International Self Defense Organization) και την αμέριστη συμπαράσταση της Ένωσης Ξενοδόχων θα φιλοξενήσουν από τις 6 έως τις 11 Μαΐου 2014, στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών στο οποίο θα συμμετάσχουν πλήθος αθλητών από διαφορετικές χώρες, σε μία εκδήλωση που θα στρέψει το ενδιαφέρον της αθλητικής κοινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο στο νησί της Σαντορίνης.

Στηρίζουμε τον τόπο μας, στηρίζουμε την Σαντορίνη.

Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης.